HOROSCOPUL anului 2020: Previziuni complete despre dragoste, bani, carieră și sănătate

Publicat: 04 Dec. 2019, 10:40 Life
HOROSCOPUL anului 2020: Previziuni complete despre dragoste, bani, carieră și sănătate

Pentru ca mai este puțin și anul 2020 începe, ar trebui sa știți ce vă va rezerva din punct de vedere astrologic Horoscopul pentru anul 2020.

HOROSCOPUL anului 2020. Toate zodiile sa fie atente pentru ca acest an, considerat a fi norocos pentru un sfert din zodii, va fi cu ghinion pentru altele si vor fi afectate negativ. Să vedem in funcție de zodie ce ne aduce horoscopul in dragoste, bani, sănătate și noroc.

Berbec

2020 vă propune „cer variabil”… Un an liniştit, călduţ care va permite „berbecilor” să construiască pe baze solide. Totuşi, berbecii vor avea ocazia să analizeze în profunzime relaţiile care există în cadrul familiei sau a asociaţiei în care îşi desfăşoară activitatea. Pentru cei care lucrează în domeniul imobiliar, primăvara le rezervă o surpriză plăcută. În special nativii zodiei născuţi după 1985 au şansa unei tranzacţii interesante, poate o casă importantă sau un teren. Cât priveşte maşina şi calculatorul, aici se vor ivi mici cheltuieli cu reparaţiile. De aceea, stelele îi sfătuiesc pe berbeci să cheltuiască din timp, si fără bătaie de cap, bani pentru cumpărarea unui automobil sau să încheie o asigurare. Pentru cei născuţi între 1970-1977, astrele le rezervă o schimbare în domeniul profesiei, sau cel puţin al colegilor de muncă. Cât despre berbecii născuţi înainte de 1970 şi după 1977, Saturn le va aduce stabilitate şi avantajul responsabilităţii, fie o muncă de conducere sau o avansare, dar numai pentru nativii care lucrează în domeniul transporturilor (toate genurile), comunicaţiilor sau notariat, asigurări. Aceştia vor incheia nişte asocieri avantajoase, vor prospera în afaceri datorită unor magnifice idei… Incepând din august, este posibilă soluţionarea pe cale amiabilă a unei cauze disputate în justiţie, fie că este vorba de un partaj sau o succesiune, poate ceva care ţine de medierea între părţi aflate într-un divorţ trenant…

HOROSCOPUL anului 2020

Taur

„2020” va fi un an curcubeu, adică va aduce în viaţa nativilor zodiei „Taur” toate culorile! Luna va aduce în portofele o şansă cu totul deosebită, mai ales pentru cei născuţi înainte de 1970 sau după 1977. Munca şi banii? Saturn care guvernează aceste domenii vă este favorabil. Veţi beneficia de stabilitate în resursele financiare, şi dacă este vorba de o persoană care a cunoscut norii negri ai falimentului, aceasta are şansa unei reveniri. De graţiile stelelor vor avea norocul să beneficieze în special nativii care au venit pe lume înainte de 1970 şi după 1977, si lucrează în domeniul comunicaţiilor sau investitiilor. Pentru cei născuţi între 1970 şi 1977 Saturn va aduce câteva restrictii în proiectele ce tin de studiu, dar tot Saturn deschide perspectiva dobândirii unor burse sau promovării către forme de învăţământ superior. Cei care lucrează în marile corporaţii vor avea surpriza schimbării la nivel înalt a conducerii. Jupiter în Rac face ca, în cea de a doua parte a anului, tranzacţiile financiare să fie profitabile. Incepând cu luna august, nativii vor simţi un plus de siguranţă, financiară si profesională deopotrivă. Cei care au norocul să fie prieteni cu un Vărsător sau un Capricorn, Săgetător chiar, au ocazia să se îmbogăţească. Da, bogaţi din toate punctele de vedere!

Gemeni

Şansa este de partea Gemenilor în anul 2020. Jupiter se plasează într-o conjunctură favorabilă pentru ei, pe de o parte, şi, pe de altă parte, cei născuţi înainte de anul 1970 vor avea o imensă şansă de a recupera un bun pierdut sau vor avea câştig de cauză în urma unei reclamaţii, obţinând în sfârşit dreptate. Pluton în Casa 7 va proteja căsătoria Gemenilor care vor avea probleme la începutul anului. Pentru aceştia, o mare şansă de a ieşi din impas va aduce luna august.

Să vedem care vor fi atuurile Gemenilor în ceea ce priveşte munca şi banii. In primul rând, vor trebui să aibă grijă de modul de a ajunge la fondul lucrurilor, de a schimba informaţii cu cei din jur, de a trage foloase din spiritul lor de a se autodepăşi. Pluton în Casa 7 va face ca orice întreprind să le deschidă orice poartă, le va aduce putere, însă pentru aceasta trebuie să fie vigilenţi în ce priveşte imprevizibilul. Pentru cei care nu se pot sprijini pe nici un ajutor solid va fi nevoie de ceva prudenţă în plus. Gemenii se vor putea asocia cu oameni puternici şi bine organizaţi.

HOROSCOPUL anului 2020

Rac

Racii născuţi înainte de 1985 vor avea mari satisfacţii din partea copiilor şi în sfera intelectuală, iar cei singuri îşi vor găsi, probabil, sufletul-pereche. De asemenea, relaţiile cu colegii, partenerii de afaceri si prietenii vor fi cât se poate de bune si profitabile pentru toată lumea. Cei născuţi înainte de 1970 si după 1986 vor trebui să-si asume noi responsabilităţi dar şi satisfacţiile vor fi mai multe şi mai mari, mai ales în ceea ce priveşte câştigurile. Dacă vor sti să acorde atenţia cuvenită imaginii lor publice, mai ales din septembrie încolo, Racii vor izbuti să-şi facă noi cunoştinţe şi relatii, perspective promitătoare, deschizindu-se astfel în faţa lor.

Se poate spune că 2020 va fi un an în care Racii vor străluci în societate, fiind predestinaţi să se afle în centrul atenţiei celor care se ocupă de rubricile de cronică mondenă, scrise sau… nu tocmai oficiale. Nativii le vor da acestora mult „de lucru”, mai ales unora care, în lipsă de realizări proprii, preferă să le „monitorizeze” pe ale altora.

Leu

Anul 2020 le propune Leilor o reîntoarcere la iubire, la stabilirea unor legături durabile si le oferă posibilitatea de a regăsi un prieten sau a unei rude pierdute. Lumea copiilor, a creaţiei, lumea comunicaţillor îi vor fascina şi îi vor face utili, mai ales începând din luna august. Leii născuţi între anii 1970 şi 1977 trebuie să evite să facă datorii.

In ceea ce priveşte munca şi banii, unele dintre proiectele lor vor fi mai greu de realizat din lipsă de credite şi din cauza unor întârzieri, dar dacă vor obţine ajutorul unor apropiati, dacă nu vor acţiona singuri, dacă vor avea un plan bun, vor duce totul cu bine la bun sfârşit. Leii născuţi înainte de 1970 şi după 1977 vor avea parte de noroc, începând cu luna august. Unele dintre proiectele lor se vor realiza mai greu, dar începând din august, totul va merge mai uşor. Inceputul de an este mai greu în caz că trebuie să obţină un permis de conducere, examene sau că trebuie să obţină o autorizaţie. Vor constata că apar unele obstacole, dar până la urmă vor reuşi să le surmonteze, scrie enigmatica.ro

Publicat: 04 Dec. 2019, 10:40 Life
Pe aceeași temă