Horoscop weekend 24-25 octombrie. Urmează zile pline de evenimente!

Publicat: 23 Oct. 2020, 21:24 Life
Horoscop weekend 24-25 octombrie. Urmează zile pline de evenimente!

Chiar dacă toamna și-a intrat pe deplin în drepturi și temperaturile au scăzut dramatic, weekendul a venit, iar astrele par că sunt mai îngăduitoare ca de obicei. Iată ce surprize ne-au pregătit stelele pentru weekend-ul 24-25 octombrie 2020.

BERBEC
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

TAUR
Veștile primite nici că puțeau să fie mai bune. Aveți încredere în ceea ce urmează să se întâmple și sunteți dispuși să pariați totul pe o singură carte.

GEMENI
Faceți multe cheltuieli și nu luați în seamă avertismentele celor dragi. La finalizarea contractelor, ar fi de preferat să le mulțumiți celor cu care ați lucrat pentru că fără ajutorul lor nu ajungeați atât de departe.

RAC
Weekend-ul ăsta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

LEU
Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

FECIOARĂ
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

BALANŢĂ
Sambata dimineata trebuie sa faceti un drum pentru a achizitiona ceva de care se va folosi intreaga familie. Asteptati de mai mult timp acest lucru si va fi o mica sarbatoare in familie.

Citește și: Horoscop 2020. Femeile rele ale zodiacului. Fură bărbații tuturor! E bine să stai departe de ele!

SCORPION
Prezența voastră face bine unor persoane care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorați dintre oameni să zâmbească.

SĂGETĂTOR
Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și va asteptati la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stați liniștiți, pentru că veți fi recompensați.

CAPRICORN
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o sa va ocupati mai mult de ceva ce va va îmbunătăți partea financiară.

VĂRSĂTOR
Așteptările voastre se vor dovedi prea mari în comparație cu realitatea. Plecați într-o excursie pe baza laudelor aduse de un amic unui obiectiv turistic, dar nu veți fi la fel de încântați că prietenul vostru, semn că nu sunteți ușor de mulțumit.

PEŞTI
Așteptați acest weekend de câteva săptămâni, pentru că ați programat o întâlnire cu prieteni vechi și dragi, dar pe care nu i-ați văzut de multă vreme. Poate fi vorba despre o reuniune cu colegii din liceu sau facultate.

Publicat: 23 Oct. 2020, 21:24 Life
Pe aceeași temă