Horoscop 2020. Femeile rele ale zodiacului. Fură bărbații tuturor! E bine să stai departe de ele!

Publicat: 07 Dec. 2019, 09:50 Life
Horoscop 2020. Femeile rele ale zodiacului. Fură bărbații tuturor! E bine să stai departe de ele!

Femeile se împart în două categorii: cele care respectă ”bunul” alteia și cele care îl consideră o provocare! Zodia în care s-au născut își poate arăta dacă prietene tale vor atenta la iubitul sau soțul tau!

Iată un top 3 al femeilor de care este mai bine să te ferești!

Leu

Această nativă vrea să fie întotdeauna în centrul atenției, indiferent de situație. Se va asigura că toate privirile sunt asupra ei cu orice preț, chiar dacă va fi nevoie să își trădeze prietenele sau să le fure iubiții. Deoarece este o leoaică neînfricată, această nativă nu se dă în lături de la nimic atunci când vrea ceva. Îi place să se impună în fața celor din jur și să îi facă să îi mănânce din palmă.

Scorpion

Deși femeia Scorpion este cunoscută pentru devotamentul pe care îl arată atât în relația de cuplu, cât și în cea de prietenie, există anumite momente în care pune vocea inimii mai presus de orice altceva. Această nativă își trădează prietenele doar când pune relația pe primul loc. Așadar, dacă trebuie să își mintă prietena sau să inventeze anumite lucruri doar pentru a fi cu un bărbat, o va face, scrie divahair.ro.

Săgetător

Pentru această femeie nu există prietene, ci doar persoane care să îi țină companie atunci când are nevoie. Pentru femeia Săgetător, cel mai important lucru în viață este familia. Din acest motiv, cea mai bună prietenă a acesteia este fie mama, fie… iubitul. Deoarece nu pune mare preț pe prietene, nu trebuie să ai încredere niciodată în ea. Te va trăda fără nicio urmă de regret și va întoarce mereu situațiile în propriul interes.

Publicat: 07 Dec. 2019, 09:50 Life
Pe aceeași temă