Horoscop vineri, 30 octombrie. Astrele devin de speriat!

Publicat: 29 oct. 2020, 15:19 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 30 octombrie. Astrele devin de speriat!

Luna octombrie se apropie de final, iar astele par că s-au supărat și ne pun bețe în roate. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 30 octombrie 2020.

BERBEC
Vă lăsați ghidați de sentimente. O să faceți mărturisiri celor dragi. Ba chiar o să uimiți pe cineva cu ceea ce o să spuneți.

TAUR
Se anunță o întâlnire ceva mai specială. Poate fi o persoană importantă din trecutul vostru sau, din contră, cineva care o să devină specială pe viitor.

GEMENI
Nivelul fericirii atinge un maxim astăzi. Faceți ceva deosebit pentru cel drag. O să rămână fără cuvinte. Seara se anunță a fi una ieșită din comun

RAC
Încercați să faceți ceva, însă aveți parte numai de hopuri. Nimeni nu vrea să vă ajute pentru ca ei consideră că nu este ceva ce poate fi realizat, dar voi vreți cu încăpățânare să le arătați contrariul.

LEU
Va fi o zi extrem de liniștită pentru voi. Ba chiar o să vi se pară ciudat tot calmul din jurul vostru și vă temeți să nu urmeze o furtună. Stați liniștiți că nu se anunță nimic.

FECIOARĂ
Așteptați susținerea unor membri ai familiei, dar întârzie să apară. Deși vă deranjează, este o lecție bună, pentru că așa va dai seama că nu ați abordat cum trebuie problema.

Citește și: Horoscop 2020. Zodiacul ARAB dezvăluie tot!

BALANŢĂ
Veți fi în culmea fericirii. Un prieten vă dă o veste excelentă încă de la prima oră. Toată ziua puneți la punct un plan pentru a materializa ceea ce este o simplă idee.

SCORPION
Ziua vă găsește cu gândul la persoana iubită. Relația merge mai bine ca niciodată, vă simțiți apropiați și pe aceeași lungime de undă, un sentiment pe care nu l-ați mai avut de ceva timp.

SĂGETĂTOR
Situația de la serviciu este stresantă, dar știți că dacă treceți cu bine de aaceasta perioadă veți avea parte de o mulțime de beneficii. Nu vă rămâne decât să        așteptați rezultatul.

CAPRICORN
Deveniți din ce în ce mai sentimentali şi nostalgici. Amintirile  pun stăpânire pe voi şi decideți să reluați legătura cu un prieten care v- greșit. O atitudine pozitivă  atrage situații pozitive.

VĂRSĂTOR
Aveți foarte mult de muncă și nu vă permiteți să pierdeți timpul deloc pe drumuri. Nu vă plângeți totuși, pentru că știți că după perioadă asta stresantă urmează concediul.

PEŞTI
Va fi o zi cu o mulţime de lucruri de făcut, dar nu prea vă ajunge timpul şi veţi avea nevoie de o mână de ajutor. Abia după- amiază se va oferi cineva.

Publicat: 29 oct. 2020, 15:19 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×