Horoscop 2020. Zodiacul ARAB dezvăluie tot!

Publicat: 18 ian. 2020, 15:11 Autor: Elena Life
Horoscop 2020. Zodiacul ARAB dezvăluie tot!

Zodiacul ARAB îți dezvăluie tot ce nu știai despre tine și despre omul iubit! Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

Horoscop arab: semnele zodiacului 

Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie
Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie
Arcul: 11 februarie – 19 martie
Cuțitul: 20 martie – 1 mai
Pumnalul: 2 mai – 15 iunie
Sulița: 16 iunie – 22 iulie
Praștia: 23 iulie – 4 septembrie
Spadă: 5 septembrie – 14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie
Horoscop arab: caracteristicile fiecărui semn

Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie

Plini de energie și cu chef de viață, nativii acestui semn încep multe acțiuni, pe care adesea nu le finalizează, notează eva.ro. Sunt percepute drept persoane superficial și au nevoie să învețe ce înseamnă organizarea. Sunt adevărați cuceritori, așa că nu duc lipsa de pretendenți, însă le este greu să rămână mult timp alături de cineva, pentru că se plictisesc destul de repede.

Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Persoanele născute sub acest semn sunt firi puternice și par insensibile, dar ascund un suflet bun, în ciuda faptului că spun lucrurilor pe nume, oricât ar fi de dureroase. Nu au întotdeauna răbdare cu cei care sunt sau par mai slabi decât ei, iar viață le arată că pot avea de învățat și de la persoanele pe care le consideră inferioare.

Arcul: 11 februarie – 19 martie

Deși par încrezători și încearcă să demonstreze acest lucru, sunt nesiguri și rareori au încredere în forțele proprii. Firea duală îi împiedică adesea să realizeze ceea ce-și doresc, iar regretele îi copleșesc mai ales atunci când acționează pentru a le face altora pe plac. Liniștea vor reuși să o capete numai dacă învață să echilibreze cele două caracteristici opuse care îi definesc.

Cuțitul: 20 martie – 1 mai

Perseverenți, muncitori și încăpățânați, nativii născuți sub acest semn trec destul de repede peste dezamăgiri și găsesc mereu forță să o ia de la capăt. Un impediment în drumul lor spre succes în orice și-ar propune este impulsivitatea. Regretă acțiunile făcute sub impulsul furiei, mai ales că se întâmplă să reacționeze destul de violent.

Pumnalul: 2 mai – 15 iunie

Sunt persoane născute pentru a accede pe cele mai înalte trepte sociale, iar pentru a-și atinge scopul sunt dispuși să muncească enorm și să facă sacrificii. Responsabilitatea de care dau dovadă în orice situație îi duce în punctul de a-și pune în pericol sănătatea, pentru că își forțează limitele pentru a duce la capăt ce au promis.

Sulița: 16 iunie – 22 iulie

Viitorul este esențial pentru acești nativi energici și hotrati să facă lucruri importante în viață. După ce-și întemeiază o familie se dovedesc cele mai iubitoare persoane cu partenerii de viață și cu copiii. Intuiția formidabilă îi ajută să se ferească de persoanele care le pot face rău, iar prietenii îi apreciază pentru discreția de care dau dovadă.

Praștia: 23 iulie – 4 septembrie

Persoane independente, acești nativi nu acceptă nicio formă de constrângere. Sunt adepțîi schimbării și simt des nevoia să o ia de la capăt, în toate aspectele viețîi. Resping tradițiile și formele învechite de a gândi și a acționa, dar totuși trebuie să învețe că au nevoie și de stabilitatea pentru a reuși în viață.

Spadă: 5 septembrie – 14 octombrie

Au puterea de a înfăptui lucruri mărețe, dar numai dacă reușesc să-și urmeze drumul fără să se lase distrași de la scopul stabilit. Intuiția foarte bună îi ajută în drumul lor, și poate de aceea le și place să se implice în situațîi dificile, pentru a vedea cum și dacă vor reuși să le ducă la capăt cu succes, scrie bzi.ro.

Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie

Persoane autoritare și puternice, nativii născuți sub acest semn sunt lideri înnăscuți. Extrem de calmi, pare că iau întotdeauna cele mai bune decizii. Pot da impresia că sunt oameni reci, chiar periculoși, celor care nu îi cunosc prea bine. Nu există se se folosească de toate avantajele pentru a-și atinge scopurile, și au nevoie să-și domolească tendința de tiranie și autoritate extremă.
Publicat: 18 ian. 2020, 15:11 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă