Horoscop special! Uranus retrograd in Taur dupa 80 de ani. Cum sunt zodiile afectate

Publicat: 21 oct. 2019, 13:22 Autor: Loredana Life
Horoscop special! Uranus retrograd in Taur dupa 80 de ani. Cum sunt zodiile afectate

Uranus este celebra planeta a schimbarilor, revolutiilor, libertatii, imprevizibilitatii, haosului constructiv si modificarilor subite in gandire si actiuni.

Uranus retrograd in Taur dupa 80 de ani. Uranus este din primavara in zodia Taur pana in 2026 iar incepand cu 11 august si pana pe 10 ianuarie 2020 se afla in stationare retrograda. Uranus a mai fost in Taur acum 80 ani pentru ca are nevoie de aproximativ 6-7 ani de „sejur” in fiecare zodie.

Horoscop special

Uranus retrograd in Taur nu a mai fost de acum 80 ani, unii/multi dintre noi nici nu stiu cum se simte aceasta energie. Daca Uranus direct este cea mai rebela planeta prin efectele pe care le are asupra noastra, este evident ca nici Uranus retrograd nu se lasa mai prejos. Planetele mari ca Uranus si care nu sunt planete personale (Luna, Venus, Mercur, Marte) nu aduc efecte de la o zi la alta ci actioneaza din fundal, insa dupa ce se va fi incheiat acest tranzit retrograd si vom privi in urma, vom observa cu usurinta modificarile pe care le-a adus in viata noastra.

Asadar, sa ne facem confortabili pentru urmatoarele cinci luni pentru ca aceasta energie va deveni noua noastra normalitate.

Uranus retrograd in Taur dupa 80 de ani

Cum va impacta Uranus retrograd fiecare zodie variaza de la caz la caz in functie de caracteristicile hartii fiecareia, insa un lucru este valabil pentru toata lumea : vom experimenta o puternica nevoie de a elimina orice complicatie inutila care ne ingradeste libertatea iar acest mod de a privi diferit lucrurile duce la o modificare uriasa de paradigma.

Uranus este planeta libertatii, deci este cel care ne rupe lanturile a tot ce ne face sa ne simtim legati, ne darama ziduri, este acel rebel care da la o parte fara urma de regret traditii ca sa dea nastere unei noi cai spre viitor. Este un rebel cu cauza si scop – acela de a ridica umanitatea pe noi drumuri. Daca Uranus ar fi o persoana, ar fi un activist neobosit care ne impinge mult in afara zonei de confort si mai aproape de o schimbare inconfortabila pe alocuri dar atat de necesara., scrie sfatulparintilor.ro.

Ne-ar intreba de ce alegem sa fim limitati cand viata are asa de multe optiuni sa ne ofere?

Horoscop special

Pentru ca Uranus face totul ca sa ne recapatam libertatea fireasca acolo unde o pierdem, in tranzitul sau retrograd ne va trimite spre lumea noastra interioara ca sa vedem ce ne tine blocati din a trai o viata mai spontana si libera, de ce suntem mai putin rebeli desi am vrea, de ce inclinam sa urmam conventionalul desi inima ne spune altceva.

Uranus retrograd se anunta totusi un tranzit interesant si chiar pozitiv pentru multi care vor trai multe momente de entuziasm, se vor focusa pe multe lucruri bune iar aspectele negative vor fi depasite mai usor. Nevoia de libertate va fi asa de mare incat vom gasi rapid solutii sa ajungem la ea, solutii care inainte ni se pareau total de neconceput. Subiectele pot fi de la relatia cu un partener pana la un nou sistem financiar la care putem adera ; absolut orice e posibil cu Uranus in Taur si nimic nu poate fi anticipat.

Uranus retrograd in Taur dupa 80 de ani

Uranus, fie el direct sau retrograd, spune atat: esti pregatit sa primesti neasteptatul ca sa fii liber si indreptat spre viitor? Dar desi suna bine cand citim, multi oameni se tem de schimbari si dezvolta multe mecanisme de supravietuire tocmai ca sa se opuna acestor schimbari care chiar le aduc binele.

Tocmai de aceea Uranus ne sustine sa fim proactivi si sa trecem dincolo de fricile noastre ca sa ajungem la pozitivul din viitor. Daca nu faci ceva diferit, cum sa obtii rezultat diferit ? Nu conteaza unde te afli acum in viata ta, sub aceasta energie a lui Uranus retrograd in Taur te vei simti ghidat sa construiesti un pod intre radacinile tale si partea expansiva din tine care cauta intotdeauna sa creasca, sa se schimbe si sa rupa modelele trecutului si nu pentru ca ar fi neaparat gresite ci pentru ca asta inseamna evolutie, un nou mod de a face acelasi lucru.

Horoscop special

A gasi acest echilibru intre vechi si nou este calatoria personala a fiecaruia si pe care o vom intelege abia dupa ce Uranus isi va termina calatoria retrograda. Indiferent daca esti in cautarea unei energii care sa scuture putin lucrurile in viata ta sau din contra sa aduci mai multa stabilitate, acest retrograd va aduce o schimbare de sustinere ca sa te simti mai increzator si impamantat, indiferent incotro te vor purta vanturile vietii.

Schimbarea este parte din viata, exact precum anotimpurile care vin si pleaca, ca oamenii sau joburile sau capitolele din viata noastra care vin si pleaca. Putem ramane intepeniti in frica tinand cu dintii de trecut sau putem folosi experientele trecute ca sa avansam cu incredere spre viitor.

Sub acest Uranus retrograd 2019, primul in Taur dupa 80 ani, suntem incurajati sa fim precum un copac ce isi intinde ramurile mai mult si mai mult, dar mai intai avem de sapat in radacini ca sa ne dam voie sa stam drepti, increzatori si puternici, inradacinati in valoarea de sine si iubirea de sine.

Publicat: 21 oct. 2019, 13:22 Autor: Loredana Life
Pe aceeași temă
×