HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie. Gemenii au parte de distracții și fericire, Vărsătorii au o perioadă excelentă

Publicat: 10 Oct. 2019, 09:56 Life
HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie. Gemenii au parte de distracții și fericire, Vărsătorii au o perioadă excelentă

Pregateste-te pentru o noua portie din energia ofensiva a lui Marte dar ambalata in stilul fermecator al Balantei pana pe 19 noiembrie 2019!

HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie. Marte, planeta actiunii, impulsului, energiei, sexualitatii, se afla in acest an 2019 in zodia Balanta intre 4 octombrie si 19 noiembrie, dupa un tranzit benefic si agitat in Fecioara. Marte ajunge in fiecare zodie o data la doi ani, parcurgand in doi ani cele 12 zodii.

Marte este planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice. Marte este planeta lui “a face”. In Balanta, Marte ne va alimenta si energiza relatiile. Marte nu este confortabil in Balanta dar trebuie sa se adapteze dupa regulile gazdei. Marte are o energie individualista in care el decide ce are de facut si tot el merge impulsiv inainte ca sa faca. In Balanta, trebuie sa se consulte constant cu ceilalti (caracteristica dictata de Balanta) si sa tina cont ce efect au actiunile sale asupra relatiilor din viata sa.

HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie

HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie

Marte in Balanta nu mai poate fi stilul “Eu vreau asta deci eu fac asta” asa cum este el in mod firesc.
Aici trebuie sa mearga in intalniri, in discutii si dezbateri ; trebuie sa negocieze, sa ambaleze ce are de obtinut in cuvinte si strategii gandite si alese cu atentie, sa fie diplomat si sa ia in considerare si opiniile altora sau consecintele actiunilor sale asupra celorlalti. Indecizii, discutii fara final si potentiale argumentatii tensionate pot aparea din cauza combinatiei dintre impulsivul si nerabdatorul Marte si diplomata si negociatoarea Balanta. Dar, cu putina practica, Marte ii poate cuceri pe toti si excela in abilitati de vanzari, in concursuri de popularitate si in simpatii politice !

Iata sase saptamani excelente pentru a gasi un echilibru intre oameni diferiti si aspecte diferite ale vietii tale. Este un timp bun sa te ocupi de aranjamente, negocieri, intelegeri si sa va intalniti undeva la mijloc de drum, spre binele ambelor parti. Da, si aspectul fizic conteaza ! Investeste timp si energie ca sa arati bine. Afacerile se anunta a fi bune in aceasta perioada, pentru ca oamenii cauta activ frumosul si placerea, deci orice are de-a face cu acestea va merge bine. Tot acum poti fi inspirat sa dai o mana de ajutor si sa lupti pentru o cauza despre ce e drept si corect in numele altei persoane.

HOROSCOP special: Marte în Balanță, 4 octombrie – 19 noiembrie

Desi energia directa si activa a lui Marte este diluata pe durata acestui dans prin pasnica Balanta, acest tranzit planetar ne aduce in cale beneficii incredibile. In astrologie, Marte este cu puterea cea mai slaba in Balanta, dar asta nu inseamna ca noi devenim mai slabi si vulnerabili, doar ca ni se schimba focusul.
Pe durata tranzitului lui Marte in Balanta, deci pana pe 19 noiembrie, puterea intalneste gratia, inovatia intalneste arta si podurile intre oameni se construiesc mult mai usor. In loc sa impingem inainte in stilul obisnuit impulsiv si furios al lui Marte, acum e vremea abordarilor prin strategie : un timp de a crea noi aliante, a intari pe cele existente si a gasi sustinerea de care avem nevoie ca sa ne atingem obiectivele.

Marte in Balanta 2019 pentru: Berbec

Marte in Balanta te scoate in afara ta, draga Berbec, si te baga in directa implicare cu alti oameni. Fii pregatit sa devii foarte implicat intr-o prietenie, relatie sau parteneriat de afaceri. Partenerul tau poate avea nevoie de mai multa atentie de la tine sau, daca esti singur, vei pune multa energie ca sa ajungi la cineva. Marte este planeta ta coordonatoare este in afara elementului sau in Balanta. Te poti simti cu mai putina putere ofensiva decat de obicei si poti vedea ca altii au mai multa control asupra situatiilor decat ai dori tu. Nu exista nicio relatie fara compromisuri… Mai castiga si altii din cand in cand !

Marte in Balanta 2019 pentru: Taur

Sase saptamani cu munca sustinuta si disciplina te asteapta, draga Taur ! Marte in Balanta inseamna prezenta sa in sectorul tau de munca cu abilitati, rutina si proiecte ce presupun perseverenta si practica zilnica. Intri intr-o faza foarte productiva in care poti realiza multe si sustine si munca suplimentara. Intrucat te simti asa de militant, este si o perioada buna sa iti vindeci probleme de sanatate prin dieta si sport. Evita certurile la munca si focuseaza-te pe programul tau zinc. Specialistii spun ca e nevoie de 21 zile pentru a impregna in creier un nou obicei de viata iar tu ai dublu zilelor pana pe 19 noiembrie ca sa iti creezi obiceiuri sanatoase noi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Publicat: 10 Oct. 2019, 09:56 Life
Pe aceeași temă