Horoscop marți, 2 martie. O nouă zi de primăvară vine cu surprize pe toate planurile!

Publicat: 01 Mar. 2021, 15:52 Life
Horoscop marți, 2 martie. O nouă zi de primăvară vine cu surprize pe toate planurile!

Primăvara mult-așteptată a venit, iar astrele parcă s-au pregătit și ele de o nouă ”rundă” de surpize oferite nativilor, în ton cu anotimpul. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de marți, 2 martie 2021. 

BERBEC

Veți avea parte de o zi specială din punct de vedere personal. Partenerul de viață nu va face surprize des, însă atunci când le face sunt foarte drăguțe, așa că astăzi va puteți aștepta la așa ceva.

TAUR
Stați departe de magazine și evitați cheltuielile inutile. Se apropie un eveniment destul de costisitor și e bine să fiți pregătiți.

GEMENI
O zi mai bună decât primele două ale săptămânii. Un telefon primit la prima ora a zilei o să va facă să fiți cu zâmbetul pe buze până seară târziu.

RAC
Se apropie o zi importantă pentru voi și ultimele pregătiri va obosesc. Încercați să nu va agitați foarte mult pentru a nu clacă exact înainte de marele eveniment.

LEU
Ați uitat să faceți ceva sau de o promisiune făcută unui prieten bun și acum ați intrat într-o mare încurcătură. Soluția este chiar în față voastră.

FECIOARA
Viață sentimentală va atinge un punct maxim astăzi. Va simțiți foarte legați de partenerul de viață, sentimentele sunt reciproce și hotărâți să arătați asta întregii lumi.

BALANȚA
Nu ar fi bine să lăsăți viață personală să intervină în viață profesională. Dacă nu veți lua în seama acest lucru, o să ajungeți într-o situație foarte neplăcută.

Citește și: Zodiac floral. Ce floare te reprezintă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

SCORPION

Nu va concentrați la job mai deloc, pentru că știți că seară urmează să plecați undeva cu prietenii. Gândul va stă doar la acest lucru.

SĂGETĂTOR
Este o zi bună pentru a pune în aplicare planul pe care l-ați făcut cu partenerul de viață. Încercați să va luați după el, altfel o să ajungeți să faceți cheltuieli în plus fără rost.

CAPRICORN
Astăzi trebuie să aveți mai multă grijă la activitățile gospodărești și la nevoile partenerului de viață! În ultima vreme ați pus accentul pe muncă, ignorându-i pe cei dragi și ceea ce trebuie făcut în locuința voastră.

VĂRSĂTOR
Dimineață va fi cam multă agitație în jurul vostru și nu o să înțelegeți ceea ce se întâmplă, însă pe la prânz lucrurile se vor calmă. Totul o să revină la normal.

PEȘTI
Va fi o zi cam grea, pentru că nu reușiți să va concentrați asupra a ceea ce faceți. V-a ajuns oboseală din ultimele zile, însă efortul a meritat pentru că v-ați distrat pe cinste.

Sursa foto: Pinterest

Publicat: 01 Mar. 2021, 15:52 Life
Pe aceeași temă