Horoscop marţi, 1 septembrie! Prima zi de toamnă vine cu surprize majore!

Publicat: 31 aug. 2020, 15:51 Autor: Elena Life
Horoscop marţi, 1 septembrie! Prima zi de toamnă vine cu surprize majore!

Astrele au pregătit pentru prima zi a toamnei surprize nenumărate, nicio zodie nu va scăpa „nevătamată” după se va dezlănţui furtuna cosmică! Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marţi, 1 septembrie 2020.

Berbec

Nu vă vedeţi capul de treabă, aveţi de rezolvat tot felul de lucruri şi parcă acestea nu se mai termică! Organizaţi-vă mai eficient! După-amiaza aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri. Pe plan sentimental puteţi să fiţi optimist.

Taur

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc şi vă gândiţi să vă schimbaţi locul de muncă sau să adăugaţi noi colaborari la proiectele pe care le aveţi deja. Totul va merge ca uns, pentru că sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene.

Gemeni

Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat, dar nu va fi un capăt de ţară pentru că totul se va termina cu bine, iar împăcarea va fi minunată! Nu ar strica să faceţi o surpriză plăcută persoanei iubite.

HOROSCOP săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. Urmează o săptămână de foc pentru zodii

Rac

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate pentru că sunteţi extrem de irascibil şi pare că vă nemulţumeşte orice. Nu vă ambiţionaţi şi aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

Leu

Sunt şanse mari să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine sau să vă lansaţi în afaceri pe cont propriu. Totul va fi aşa cum vă doriţi. Dacă aveţi un job, sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor.

Fecioara

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur, ceea ce vă va face să vă simţi al dracului de bine. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă sau chiar să vă cumpăraţi una. Aveţi grijă la micile detalii, ele fac diferenţa!

Balanţa

Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri, iar planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Plănuiţi o investiţie importantă, iar începutul toamnei vă prinde cu banii adunaţi în conturi, numai buni de investit în proiecte importante. Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru odihnă.

Scorpion

La serviciu reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără niciun efort, pentru că sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi tot ce v-aţi propus. Începutul lunii septembrie vă prinde pe cai mari, vă faceţi planuri măreţe, vă doriţi să faceţi în ultimele luni ale anului cât nu aţi reuşit să faceţi de la începutul lui! Mare grijă la investiţiile importante!

Săgetător

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare care, deşi la început va părea neînsemnat, vă poate schimba radical viaţa!

 

Citeşte şi: Horoscop 2020. Amantul perfect al zodiacului! Nu îl vei uita niciodată!

 

Capricorn

Nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Nu vă enervaţi şi fiţi perseverent. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă, pentru ca, într-un final, totul va fi aşa cum vă doriţi, norii negri vor dispărea din orizontul dvs.

Vărsător

Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale, astrele vă iubesc în această toamnă şi pacă totul este făcut pentru dvs. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin.

Peşti

Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Deşi pare un cadou făcut de astrem faptul că acum vă merge bine este rezultatul muncii asiduie pe care aţi dus-o în ultimele luni. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

Publicat: 31 aug. 2020, 15:51 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×