Horoscop vineri, 28 august. O zi care va schimba radical viața unei zodii!

Publicat: 28 aug. 2020, 08:36 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 28 august. O zi care va schimba radical viața unei zodii!

Astrele au pregătit pentru ziua de vineri, 28 august o explozie de emoții și de senzații noi pentru nativii zodiilor de foc. Iată ce ne-au pregătit stelele pentru vineri, 28 august 2020.

Berbec

Ca de obicei, ești în centrul atenției, iar energia ta debordantă dă o stare de bine și celor din jurul tău. Însă, sunt câteva persoane în preajma ta care se plâng întruna, dar au noroc că tu poți fi fără nicio problemă în centrul atenției și poți duce zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Taur

Există cineva în viața ta care te va încuraja mereu, care va fi alături de tine, indiferent de situație! Astăzi, mai mult ca niciodată, vei avea nevoie de ajutor la tot pasul, iar această persoană va fi îngerul tău pazitor. Bucură-te că ai lângă tine asemenea oameni, iar la finalul zilei ia o pauză binemeritată.

Gemeni

Nimic nu va mai fi la fel după această zi! Astrele parcă se joacă cu tine, totul îți iese pe dos, te enervezi din orice și parcă ai vrea să fugi de toată lumea și de orice responsabilitate. Dacă vei continua așa, există riscuri mari să te desparți de partener/ă și să te închizi în carapacea ta. Zâmbește și lasă totul să curgă! Soarele va zâmbi și pe strada ta!

Rac

Vinerea aceasta îți vei întâlni vechi prieteni cu care vei depăna amintiri nemaipomenite. Te vei bucura, cu adevărat, de câteva ore relaxante, în care vei putea să fii tu, fără nicio urmă de reținere. Un somn bun și odihnitor va completa perfect tabloul unei zile în care voia bună a fost la ea acasă!

Leu

Astrele ți-au pregătit un final de vară la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze! Dacă la începutul verii aveai motive să fii abătut și trist, la finalul perioadei calde, totul îți merge ca pe roate. Nimic nu te îți stă în cale, totul pare că e făcut pentru succesul tău. Ai grijă însă, la orgoliul tău nativ, care îți poate strica tot ce ai realizat în ultima perioadă.

Fecioara

Faptul că ești mereu organizat, nu te scutește de probleme. Unele persoane sunt alergice la atât de multă organizare, astfel că mai ai de învățat cum să nu enervezi oamenii din jurul tău cu organizarea dusă la extrem. Te așteaptă un weekend plin de distracție alături de prieteni.

Balanța

Deși se spune că balanța este cea mai echilibrată zodie, numai o balanță poate spune că acest adevăr este doar pe jumătate real. Dorința de a păstra echilibrul și nebunia de a rupe barierele sociale fac parte, în același timp, din personalitatea oricărei balanțe veritabile. Ai grijă la aceste contraste astăzi, căci cineva nu foarte bine intenționat îți suflă în ceafă!

Scorpion

Răzbunarea poate fi cuvântul definitoriu pentru orice scorpion veritabil, însă lucrurile stau complt diferit. Cu inima lor mare, scorpionii și-ar dori să oprească războaiele lumii, să salveze toți copiii și sa ia acasă toate animalele. Mare grijă la tot ce vă înconjoară astăzi, nu toată lumea este așa cum pare la prima vedere.

Săgetător

Drama din viața voastră va dispărea cât de curând. Trebuie doar să aveți multă răbdare, să ieșiți din casă și să zâmbiți viitorului. Nimic nu poate fi mai frumos decât un început de toamnă, cu frunze care cad și soarele blând și leneș. Bucurați-vă!

Capricorn

Viața vă zâmbește așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme, ceea ce vă doreați pare că începe să se construiască, oamenii sunt mai buni cu voi, jobul mult-visat se apropie și el. Ce se întâmplă? După luni întregi în care astrele mai că v-au luat la palme, acum a avenit momentul recompeselor.

Vărsător

Se apropie weekend-ul si tot ce vă doriți este să stați în casă, cu un pahar de vin rece și o prajitură, urmărind un film bun. Însă planul de relaxare va fi dejucat de astre și de această dată. Musafiri nepoftiți, treburi care devin importante peste noapte, va fi o zi plină de evenimente. Aveți grijă la starea de sănătate!

Pești

Dacă familia și prietenii nu v-ar cunoaște, lucrurile ar deveni complicate pentru voi. Cu aerul ușor visător, acum sunteți ancorați în realitate, acum visați la lucruri doar de voi știute, moment în care păreți o altă persoană. Aveți mai multă grijă la oamenii care vă iubesc, nimeni nu merită să vă suporte aerele de divă rănită atunci când nu este cazul.

Citește și: Horoscop 2020. Femeile pe care bărbații nu le iau de nevastă! E scris în stele!

 

 

 

 

 

Publicat: 28 aug. 2020, 08:36 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×