Horoscop luni, 29 martie. Primăvara aduce schimbări pe toate planurile!

Publicat: 29 mart. 2021, 08:36 Autor: Elena Life
Horoscop luni, 29 martie. Primăvara aduce schimbări pe toate planurile!

Primăvara a venit, în sfârșit, și se pare că odată cu ea, astrele au hotărât să facă o serie de schimbări. Au renunțat la închistarea tipică iernii și, după luna plina de duminică seara, au devenit mai flexibile și mai puse pe șotii. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 29 martie 2021. 

BERBEC
Astăzi dați dovadă de un auto-control ieșit din comun. În acest fel va asigurați că nu cadeți în capcană unui om cu intențîi mai puțîn bune.

TAUR
Va ghidați după instinct astăzi și bine faceți, pentru că doar așa va asigurați că totul se va termină așa cum va doriți. Rezistați cu brio tuturor încercărilor.

GEMENI
Va concentrați asupra planurilor de viitor referitoare la familie. Un eveniment important urmează să aibă loc și necesită toată atenția voastră.

RAC
Uitați de problemele financiare preț de câteva momente și fiți atenți la micile bucurii ale viețîi pe care vi le oferă cei de lângă voi.

LEU
Primiți niște bani de care nu o să va puteți bucură prea mult, pentru că îi veți da repede pe altceva. Dar tot este un pas în față.

FECIOARA
Refuzați să acceptați ceva ce toată lumea știe. Asta până astăzi când un prieten foarte bun va face să deschideți bine ochii și să asimilați informațiile.

BALANȚA
Faceți ceva ce va pune într-o lumina foarte bună atât la birou, cât și acasă. Sunteți foarte mândri de realizarea voastră și de bucuria pe care o aduceți celor de lângă voi.

Citește și: Horoscop 2021. Cea mai rea femeie din zodiac. Ucide sufletul tuturor bărbaților care o iubesc!

SCORPION
O dimineață deosebită. Multă liniște în jurul vostru și parcă toți se comportă frumos cu voi. Vi se pregătește o surpriză.

SĂGETĂTOR
Vi se deschid mai multe uși, însă nu sunteți siguri pe care trebuie să intrați. Luați în serios fiecare propunere primită pentru că acum va puteți decide viitorul, cel puțîn pe termen scurt.

CAPRICORN
Sunteți plini de energie și aveți dispoziția necesară pentru a da curs unor invitații primite în urmă cu câteva săptămâni. Prietenii apropiați v-au propus o mică evadare la munte și acum chiar vreți să faceți asta.

VĂRSĂTOR
Aveți foarte multe idei, însă nu v-ați hotărât pe care dintre ele să o propuneți celor ce au o putere de decizie. După-amiază o să primiți o informație foarte valoroasă.

PEȘTI
Începeți ziua foarte bine. Va simțeați puțîn demoralizați, însă persoană dragă va da o veste bună și se schimbă totul.

Sursa foto: Pexels.com
Publicat: 29 mart. 2021, 08:36 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă