Horoscop 2021. Cea mai rea femeie din zodiac. Ucide sufletul tuturor bărbaților care o iubesc!

Publicat: 28 mart. 2021, 14:26 Autor: Elena Life
Horoscop 2021. Cea mai rea femeie din zodiac. Ucide sufletul tuturor bărbaților care o iubesc!

Deși se spune că în fiecare femeie există o scorpie, o nativă a zodiacului este, de departe, cea mai rece, aprigă și răzbunătoare din întreg zodiacul. Se spune despre această femeie că devorează sufletele bărbaților care ajung să o iubească! În plus, nimeni nu o poate uita vreodată! 

Cine este Văduva Neagră a zodiacului, femeia după care niciun bărbat nu mai poate iubi pe nimeni?

Femeia Scorpion este câştigătoarea titlului de ”Văduva Neagră” a zodiacului! Femeia acestui simbol astrologic nu maltratează trupul niciunui bărbat, dar reușește cumva să ucidă toată iubirea din inima lui. Fie că ajung să aibă o relație de cuplu cu ea, fie că nu, cert este că acei reprezentanți ai sexului opus nu vor mai iubi niciodată o femeie. Gândul lor va rămâne doar la cea care le-a rămas blocată în inimă pentru totdeauna.

Femeia Scorpion reprezintă o fascinație pentru reprezentanții sexului opus. Până și cei care se bat cu pumnii în piept că sunt masculi feroce devin victimele ei până la urmă. Îi tulbură cu combinația dintre pasiune, iubire și indiferență. Acum îi copleșește cu vorbe fierbinți, iar mai târziu îi tratează cu răceală. Până și cel mai puternic bărbat ar înnebuni în fața acestui asediu de sentimente contradictorii.

Niciunui reprezentant al sexului opus nu ar trebui să îi treacă vreodată prin cap să o trădeze pe această nativă. Dacă se simte înșelată, femeia scorpion îi va preda o lecție de viață așa cum nu a mai primit vreodată. Nu mai este nicio surpriză că femeia Scorpion trăiește intens plăcerea de a-i face pe bărbați să sufere. Exact când victima își va dori să o uite mai mult, tot atunci se va îndrăgosti mai puternic de ea, ca și cum ar fi urmărită de un blestem de neoprit.

Văduva Neagră ucide sentimentele oricărui bărbat cu care intră în contact amoros. Amintirea ei îl va urmări pretutideni și nu va mai reuși în veci să mai iubească pe alta la fel de mult, oricât ar încerca.

Povestea reală a Văduvei Negre

Povestea adevărată a ”Văduvei Neagre” este extrem de înfiorătoare! Femeia a omorât în decurs de zece ani nu mai puțin de 35 de bărbați. Se pare că era dominată de dorința de a fi ultima femeie din viața bărbaților cu care fusese, vis pe care a avut grijă să și-l îndeplinească de fiecare dată.

Vera Renczi, numele real al Văduvei Negre a fost o criminală în serie de naționalitate româno- ungară, care a otrăvit 35 de oameni în perioada anilor ’20-’30, inclusiv pe soții și fiul ei.

Prima parte a vieții celei care ocupă primul loc în topul celor mai mari criminali români reprezintă și azi un mister pentru criminaliști. Nici măcar numele adevărat nu îi este cunoscut. În analele criminologiei ea a rămas cunoscută ca Vera Renczi, numele de familie aparținând celui de-al doilea sau soț. Unele surse îi indică drept an al nașterii anul 1903 dar, cel mai probabil, Vera s-a născut la sfârșitul secolului al XIX-lea, în București, în urma legăturii dintre un om de afaceri ungur și o frumoasă tânără din România.

Citeşte şi: Femeile pe care bărbații nu le iau de nevastă! E scris în stele!

Sursa foto: Pexels.com

 

Publicat: 28 mart. 2021, 14:26 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×