Horoscop joi, 18 septembrie. O zi plină de evenimente!

Publicat: 17 Sep. 2020, 15:24 Life
Horoscop joi, 18 septembrie. O zi plină de evenimente!

Vare este doar o amintire, toamna îşi intră în drepturi cu fiecare zi ce trece, iar astrele par că fac glume pe seama noastră, mai ales cu Marte retrograd până în luna noimebrie. Iată ce ne-au rezarvat astrele pentru ziua de vineri, 18 septembrie. 

BERBEC
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ceea ce vi se propune, însă trebuie să fiţi vigilenţi, pentru că nu toată lumea este bine intenţionată!

TAUR
Nu mai aveți răbdare până veți primi un rezultat. Veștile pe care le veți primi sunt bune, așa că stați liniștiți. Pe seară există o mare posibilitate să ieşiti în oraş unde vă veţi întâlni cu o persoană dragă. Distracţie placută!

GEMENI
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce vă plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv.

RAC
Sunt șanse mari să plecați din oraș, însă nu în interes de job, ci pentru distracție. Compania va fi una extrem de plăcută, asfel că va trebui să mergeţi la cumpărături. Încercaţi să nu cheltuiţi foarte mult!

LEU
Pentru voi este un moment plin de oportunități și mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații imprtante pentru viitorul vostru, numai bine pentru a cere o mărire de salariu pe viitor.

FECIOARĂ
Drumul vostru va fi presărat de succes. Veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Chiar dacă întâlniţi câteva piedici pe care vi le pun astrele, totul va fi bine, într-un final. Bucuraţi-vă de succes!

Citeşte şi: Horoscop 2020. Zodiacul ARAB dezvăluie tot!

BALANȚĂ
Astrele au pregătit o zi explozivă oentru dvs! Vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități. Spre seară ar fi mai bine să vă retrageţi în casă, ieşitul în oraş nu este prea benefic.

SCORPION
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului. Bucuraţi-vă de momentele magice petrecute cu oamenii dragi!

SĂGETĂTOR
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

CAPRICORN
Simțiți nevoia de mai multă distracție, drept pentru care planificați o escapadă la munte, cel mai probabil. Vă mobilizați câțiva prieteni și puneți la punct toate detaliile.

VĂRSĂTOR
Încercați să vă obțineți independența financiară, dar momentan este dificil pentru că încă sunteți legați de partenerii de afaceri. Timpul le rezolvă pe toate.

PEȘTI
Vi se oferă soluții la niște probleme care vă macină de ceva timp. La sfârșitul zilei veți știi exact ce aveți de făcut și cu cine trebuie să vorbiți.

Publicat: 17 Sep. 2020, 15:24 Life
Pe aceeași temă