Horoscop dragoste 2020. Ce nativ este lovit de săgeata lui Cupidon și cine se desparte în luna februarie

Publicat: 30 Jan. 2020, 10:53 News

Horoscop dragoste 2020. Fericire mare pentru zodii! Pare-se că pentru o parte dintre acestea se anunță bucurie și dragoste, căci săgeata lui Cupidon îi va ținti în inimă!

Horoscop dragoste 2020. BERBEC

Daca ești într-o relație, pentru partenerul de cuplu trebuie să îți faci mai mult timp. Toată energia și determinarea ta vor fi îndreptate către carieră și viața de familie. S-ar putea chiar ca nativii Berbec să primească vești incredibile despre un prieten apropiat. Oare bat clopotele de nuntă?

Horoscop dragoste 2020. TAUR

Pentru nativii Taur, prezența lui Marte în casa zodiei tale te va încuraja să te apropii și mai mult de familie. Mai mult decât atât, restricțiile legate de viața de acasă ar putea fi mai ușoare. Daca ești singur, ieși mai mult, distrează-te cu prietenii.

Horoscop dragoste 2020. GEMENI

Viața amoroasă…cu năbădăi. Există tensiuni, iar acest lucru poate conduce spre ceartă în cuplu sau în viața de familie. Dualitatea lucrurilor de care vei avea parte în perioada următoare te va pune în încurcătură. Orice vorbă aruncată în vânt poate ruina relația.

Horoscop dragoste 2020. RAC

Nativii Rac nu sunt foarte stabili, când vine vorba despre relații, astfel că până la un anumit punct preferă să aibă aventuri. Dacă în prezent ai o relație, ține cu ”dinții” de ea, căci persoana respectivă cu siguranță te iubește cu adevărat. Fii mai pozitiv și nu lăsa niciun nor să umbrească relația dintre tine și partener.

Horoscop dragoste 2020. LEU

Cu cât petreci mai mult timp cu partenerul tău de viață, cu atât astrele te vor răsplăti cu liniște și iubire în relație. Dacă nu ai în prezent o relație, atunci trebuie să faci o listă și să vezi care sunt prioritățile tale în acest moment. Analizează ce faci greșit, schimbă-ți atitudinea și vei vedea că se va schimba și calitatea oamenilor care gravitează în jurul tău.

Horoscop dragoste 2020. FECIOARĂ

Nativii Fecioară trebuie să învețe să lase în urmă trecutul, mai ales părțile negative, pentru a putea privi cu ochii liniștiți viitorul. De asemenea, trebuie să acceptați oamenii exact așa cum sunt și să nu mai ridicați standardele. Dacă au existat certuri în cuplu, săptămâna aceasta problemele se rezolvă de la sine.

Horoscop dragoste 2020. BALANȚĂ

Nativii Balanță se vor confrunta cu anumite probleme în următoarea perioadă, astfel că vor avea nevoie de susținere din partea celor dragi, dar și din partea celor alături de care lucrează. Cât despre partea sentimentală, înțelegerea cu partenerul ar putea fi prezentă, nu permiteți furiei reprimate să arunce lucrurile în proporție. Dacă nativul Balanță este singur, atunci Cupidon cu siguranță îi va bate la ușă.

Horoscop dragoste 2020. SCORPION

Pentru Scorpioni, comunicarea este cheia spre înțelegere și rezolvarea problemelor. Vești surprinzătoare ar trebui să fie așteptate până la jumătatea lunii, dar, de asemenea, tot ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la oamenii din viața ta față de care ai sentimente de nesiguranță. Dacă ești singur, abordează persoana de care îți place!

Horoscop dragoste 2020. SĂGETĂTOR

Trebuie să te apropii mai mult de partenerul de viață, căci are suspiciuni asupra relației. Weekendurile, cu siguranță, se vor anunța fierbinți, dacă încerci să faci mai mulți pași către cel pe care îl iubești cu adevărat. Însă, pentru nativii Săgetători care nu au încă o relație, dar țin la cineva în secret, ar trebui să înceapă să facă câțiva pași către fericire. Curaj!

Horoscop dragoste 2020. CAPRICORN

Dacă ești implicat într-o relație de cuplu, starea de spirit va fi erotică și senzuală. Dacă nu ai reușit să îți găsești sufletul pereche, trebuie să te întrebi ce se întâmplă, de fapt, cu viața ta amoroasă.

Horoscop dragoste 2020. VĂRSĂTOR

În această perioadă vei petrece mai mult timp cu partenerul de viață, astfel că trebuie să devii mai romantic și mai implicat în viața ta amoroasă. Fiind încă iarnă, ar trebui să faci o călătorie la munte cu persoana dragă, poate, cine știe, lucrurile vor reintra pe un făgaș normal.

Horoscop dragoste 2020. PEȘTI

Experiențele noi pot aduce bucurie în viața oamenilor. Daca ești implicat într-o relație de cuplu, fii mai atent! Partenerul tău așteaptă să fie băgat mai mult în seamă, ba chiar răsfățat. Dacă nu ai încă o relație, ar trebui să te gândești să renunți la egoism și să îți deschizi sufletului către persoana pe care o placi sau o simpatizezi.

Publicat: 30 Jan. 2020, 10:53 News
Pe aceeași temă