Cele 3 zodii care se vor despărți în 2020. Te aflii printre ele?

Publicat: 10 Jan. 2020, 14:53 General
Cele 3 zodii care se vor despărți în 2020. Te aflii printre ele?

Anul 2020 este unul cu multe evenimente astrale importante, iar, potrivit specialiștilor, mai multe zodii vor trece prin crize sentimentale și chiar despărțiri.

Începând din aprilie 2020, mai exact de pe 25, întâlnirile dintre Jupiter și Pluto în Capricorn și dintre Jupiter și Saturn în Vărsător către sfârșitul anului viitor sunt și ele generatoare de tulburări și rupturi în relațiile zodiilor, pentru că aceste planete nu colaborează foarte bine. Așadar, potrivit horoscop 2020, mai multe zodii vor suferi din dragoste în urma acestor evenimente și chiar se vor despărți de persoana iubită.

Horoscop dragoste 2020 – Scorpion

Pentru un Scorpion căsătorit relația va fi una dificilă, iar unii vor sfârși, cu siguranță, prin rupturi. Problema este că nu vrei același lucru și tot timpul vor fi discuții, dezacorduri și probleme. Dacă nu vrei să-ți închei căsnicia sau relația de durată pe care o ai, învață să renunți și lasă anul acesta să meargă lucrurile de la sine. Dacă ești single, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine … Vei avea o relație sporadică, una după alta. Tot anul va fi la fel, relații care încep super pasionate și se termină brusc.

Un fost iubit al tău ar putea reapărea în viața ta pentru scurt timp și pasiunea îți va invada viața, dar va dispărea din nou. Lucrul bun este că vă va permite să clarificați problemele care au rămas neterminate printre voi.

Horoscop dragoste 2020 – Fecioară

Fecioara a trecut deja prin crize multiple cu partenerul sau ai renunțat la cuplu, pentru că nu au fost relații așa cum ți-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maximum. Ceea ce trebuie să înțelegei este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaște, pentru a se accepta pe ei înșiși, trebuie să fie toleranți și respectuoși.

Atunci când spun „adio” nativii din Fecioară sunt deja cu gândul la următoarea aventură, iar în mintea lor plecați de multă vreme. Mai rămânea doar de făcut anunțul. Puține Fecioare umblă cu jumătăți de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap și loiale, fie n-au nici cea mai mică emoție. Orice, însă nu monotonie și compromis.

Citește și: Cele 5 zodii care vor avea, fără excepții, un noroc chior la bani în 2020

Horoscop dragoste 2020- Capricorn

Casa dragostei va fi foarte afectată de cele 6 eclipse, care vor avea loc pe parcursul anului. Planeta ta este Luna, de aceea cele 4 eclipse lunare reprezintă crize și lupte cu soțul / soția ta. Chiar și așa, dacă ești căsătorit, vei continua așa, dar unii vor rupe relația. Pe scurt, NU este un an pentru dragoste romantică, ci pentru lupte și crize multiple.

Dacă au de cine să se despartă, Capricornii o vor face cu un profesionalism demn de o cauză mai bună. Dacă nu, vor găsi ei pe cineva în timp util. Este în firea lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaș.

Pe de altă parte, ceea ce crește este atractivitatea și puterea ta socială și de comunicare.

Citește și: Horoscop 2020. Viața sexuală SECRETĂ a zodiilor!

Publicat: 10 Jan. 2020, 14:53 General
Pe aceeași temă