Horoscop 26 mai 2018: Capricornii trebuie sa gaseasca solutii eficiente pentru cateva probleme

Publicat: 25 mai 2018, 20:00 Autor: madalina m. General
Horoscop 26 mai 2018: Capricornii trebuie sa gaseasca solutii eficiente pentru cateva probleme

Berbec – 26 mai 2018

Nervozitatea din cursul diminetii va poate afecta relatiile cu colegii si cu partenerul de viata. Este posibil sa aveti o izbucnire nervoasa din cauza unei situatii dificile in plan profesional sau in afaceri.

Va este recomandat sa faceti tot posibilul pentru a evita o cearta cu partenerul de viata. Pastrati-va calmul, ca sa nu agravati situatia!

(sursa: eastrolog.ro)

Taur – 26 mai 2018

Partenerul de viata ar putea sa interpreteze gresit dorinta dumneavoastra de a avea mai multa libertate de miscare. Va sfatuim sa fiti atent la ce spuneti si sa fiti cat mai intelegator in relatiile parteneriale.

S-ar putea ca prietenii sa nu fie de acord cu ideile dumneavoastra. Exprimati-va cat mai limpede, pentru a nu fi inteles gresit!

(sursa: eastrolog.ro)

Gemeni – 26 mai 2018

In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata din cauza unor dificultati finaniciare.

Se pare ca nu va puteti onora o obligatie financiara, din motive independente de dumneavoastra. Ar putea fi vorba despre o intarziere neprevazuta la incasarea unei sume care vi se cuvine pentru o lucrare finalizata recent.

Va este recomandat sa nu va pierdeti speranta. Sunt sanse sa rezolvati situatia in scurt timp, cu ajutorul unei persoane cu autoritate.

(sursa: eastrolog.ro)

Rac – 26 mai 2018

Se pare ca azi sunteti predispus la stari depresive care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Este o situatie trecatoare, pe care o puteti depasi relativ usor daca amanati rezolvarea chestiunilor care necesita capacitate de concentrare.

Dupa-amiaza aveti tendinta sa-i reprosati partenerului de viata ca a cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt necesare. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu provocati discutii pe tema banilor.

(sursa: eastrolog.ro)

Leu – 26 mai 2018

Relatiile cu cei apropiati ar putea fi relativ tensionate azi, din cauza ca aveti tendinta sa va impuneti punctul de vedere.

S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu felul in care vreti sa rezolvati o problema de familie.

In contextul astral tensionat al zilei de azi, eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu. Aveti grija sa nu faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu!

(sursa: eastrolog.ro)

Fecioara – 26 mai 2018

In prima parte a zilei este posibil sa deveniti irascibil din cauza unor intarzieri care va afecteaza in plan financiar. O izbucnire nervoasa v-ar putea pune intr-o situatie delicata, atat la serviciu, cat si in familie.

Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra lucrarilor urgente.

Evitati o cearta cu partenerul de viata, pentru ca ar putea sa lase urme adanci!

(sursa: eastrolog.ro)

Balanta – 26 mai 2018

In prima parte a zilei, relatia cu partenerul de viata ar putea fi afectata de o neintelegere in legatura cu banii. Va sfatuim sa nu va descurajati, pentru ca in a doua parte a zilei puteti sa depasiti destul de usor acest moment delicat.

Fiti atent ce spuneti si evitati sa provocati discutii aprinse, care ar agrava si mai mult situatia!

(sursa: eastrolog.ro)

Scorpion – 26 mai 2018

Ar fi bine sa rezolvati problemele importante in prima parte a zilei, cand aveti mai multa energie fizica si capacitatea de concentrare este buna.

Reprosurile pe care sunteti tentat sa le faceti persoanei iubite risca sa deterioreze relatia si chiar sa conduca la o despartire. Discutiile pe teme parteneriale sunt contraindicate azi.

Va recomandam sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata si sa lasati faptele sa vorbeasca.

(sursa: eastrolog.ro)

Sagetator – 26 mai 2018

In prima parte a zilei, contextul astral v-ar putea induce o stare de tristete sau de melancolie. Este indicat sa evitati comunicarea cu cei din jur, cu exceptia chestiunilor profesionale sau de afaceri care nu suporta amanare.

In relatia cu partenerul de viata se pare ca va simtiti nedreptatit. Probabil ca aveti amandoi cate ceva de reprosat celuilalt, dar va recomandam sa amanati orice discutie serioasa pe aceasta tema.

(sursa: eastrolog.ro)

Capricorn – 26 mai 2018

Este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si sa aveti dificultati de comunicare.

La locul de munca sau in afaceri se anunta o zi incarcata, dar capacitatea de concentrare ar putea fi diminuata. Va este sugerat sa va limitati la activitati mai usoare, pe care le puteti rezolva singur.

In schimb, este o zi buna pentru a va implica mai mult in problemele caminului.

(sursa: eastrolog.ro)

Varsator – 26 mai 2018

In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti greu de multumit si sa le faceti reprosuri celor din jur. Incercati sa fiti cat mai diplomat!

In plan profesional si in afaceri, va sfatuim sa fiti atent si prudent fiindca exista riscul ca, din neatentie, sa intrati in conflict cu legea sau cu autoritatile.

Nu este o zi buna pentru intalniri cu prietenii sau cu rudele.

(sursa: eastrolog.ro)

Pesti – 26 mai 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa va simtiti plin de energie si de idei. Aveti posibilitatea sa finalizati o activitate inceputa mai demult.

O persoana apropiata v-ar putea propune sa participati intr-o afacere care pare profitabila. Sunteti sfatuit sa fiti foarte atent la drepturile si obligatiile fiecarei parti, ca sa nu se ajunga la un conflict mai tarziu.

Spre seara este posibil sa primiti o veste placuta de la o ruda apropiata, sau chiar sa va intalniti pe neasteptate.

(sursa: eastrolog.ro)

Publicat: 25 mai 2018, 20:00 Autor: madalina m. General
Pe aceeași temă