Horoscop 13 octombrie 2019. O zodie este în pericol, iar alta se ceartă cu cineva drag

Publicat: 13 Oct. 2019, 09:00 News 3
Horoscop 13 octombrie 2019. O zodie este în pericol, iar alta se ceartă cu cineva drag

Afla ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminica, 13 octombrie 2019!

Horoscop 13 octombrie 2019. Berbec

Discută cu o persoană a cărui înţelepciune o preţuieşti, cum ar fi un prieten mai în vârstă, un părinte, un mentor, pentru că ceea ce are să-ţi spună are efecte mobilizatoare asupra ta. El ştie ce spune, îţi vorbeşte dintr-o aprofundată cunoaştere a unor domenii în care tu eşti încă începător. Urmează-i exemplul, mergi în urma sa cu încredere, pentru că ai enorm de învăţat de la acest om.

Horoscop 13 octombrie 2019

Taur

Ai grijă până unde duci o banală neînţelegere, pentru că atmosfera poate deveni atât de tensionată încât o singură scânteie poate arunca totul în aer! Rişti enorm dacă te laşi furat de critici, bârfe sau predici ţinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru că nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranţă şi de un prieten care să-l ajute, or tu eşti tentat să-l judeci prea tare.

Horoscop 10 septembrie 2019

Gemeni

Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi îţi răspunde cu aceeaşi monedă la încercările tale de apropiere. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine.

Rac

Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranţă, mai multă experienţă decât amicul tău aflat în impas şi vei împărtăşi din experienţa ta de viaţă cu multă plăcere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tău, pentru că tocmai pe imparţialitatea şi judecata ta rece mizează atunci când te caută pentru o îndrumare.

Citeste continuarea aici. 

Publicat: 13 Oct. 2019, 09:00 News 3
Pe aceeași temă