Horia Brenciu a scăpat-o din braţe pe Dana Rogoz în timpul unei emisiuni. Imaginile au devenit virale

Publicat: 09 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Horia Brenciu şi Dana Rogoz au fost protagoniştii unui moment amuzat în urmă cu mai mulţi ani. Invitată în podcastul susţinut de celebrul cântăreţ, actriţa a rememorat cele întâmplate, dar şi alte evenimente importante pe care le-a trăit în lumea televiziunii.

În 2011, Dana Rogoz prezenta la Pro TV Internațional emisiunea „De suflet”. Într-una dintre ediţii, actriţa l-a avut ca invitat pe Horia Brenciu care a făcut spectacol alături de orchestra sa. La un moment dat, actriţa s-a prefăcut că leşină, prima dată a fost prinsă de artist, dar a doua oară nu a mai fost cu noroc. Tânăra s-a prăbuşit pe podea sunt privirile şocate ale celor prezenţi.

Ce spunea Dana Rogoz despre incident

La vremea respectivă, Dana Rogoz a povestit despre „leșinul” care a avut loc în timpul emisiunii. Ea a dezvăluit că, deși emisiunea nu era în direct și ar fi putut opri difuzarea, a considerat momentul prea comic pentru a fi întrerupt.

„Am râs cu lacrimi și atunci și râd și acum, îmi pare rău în schimb ca nu găsesc o variantă mai lungă pe net și cu ce s-a întâmplat după căzătură, căci emisiunea s-a încheiat cu perne și saltele pe jos și cu mine purtând cască de scuter pentru protecție sporită! Bine, emisiunea nu era în direct și as fi putut da stop la filmare, dar momentul mi s-a părut prea comic pentru a-l întrerupe. Am râs cu Horia încă jumătate de oră în emisiune pe seama căzăturii (bine, râdem și acum la un an după) și am zis că sub nicio formă nu vom scoate asta la montaj. Pentru că mie mi se par foarte tari momentele astea neprevăzute (cu tot cu riscul de cucui nasol…), „neretușate”, dar complet asumate”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei în 2011.

Horia Brenciu şi actriţa au recreat momentul în 2023

După mai bine de 10 ani, Horia Brenciu a ținut să recreeze momentul în podcastul său, „Lucruri simple”.

„Eu nu suport să-mi scape o femeie din mână, e o jenă”, a spus Horia Brenciu în podcast.

„Nici măcar nu m-ai ținut atunci, eu am căzut complet”, i-a spus Dana Rogoz.

Mai mult, celebrul cântăreţ i-a pregătit Danei o surpriză de proporții. Alături de el, Adela Popescu a apărut și a prins-o și ea pe prietena sa bună. Dana Rogoz a fost impresionată, iar cele două s-au emoționat până la lacrimi.

„Să-mi faci surprize d-astea, eu nu fac față”, i-a spus Dana Rogoz lui Horia Brenciu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×