Hai la Revelionul ZU! Din 31 decembrie până pe 1 ianuarie, în direct, la Radio ZU

Publicat: 29 dec. 2020, 12:14 Autor: Hermina Hagianu News
Hai la Revelionul ZU! Din 31 decembrie până pe 1 ianuarie, în direct, la Radio ZU

„2020 ne-a făcut cum a vrut el. Măcar Revelionul să îl facem cum vrem noi!”, spune Mihai Morar, înainte să vorbească despre proiectul pe care-l pregătește pentru noaptea de Revelion. Pentru prima dată în istoria Radio ZU, Mihai Morar, alături de colegii săi, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, vor petrece noaptea dintre ani împreună cu ZUper ascultătorii lor, în direct, la radio.

ZUper Revelionul va începe pe 31 decembrie, după ora 21.00, și va ține până în zorii zilei de 1 ianuarie, iar de #MuzicaAia se vor ocupa Mihai Morar aka DJ Mori, DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu. În plus, ascultătorii sunt invitați să-și pregătească cele mai bune mișcări de dans, pancartele cu mesaje simpatice și zâmbetul cel mai larg, pentru că vor avea ocazia să se alăture petrecerii ZU live pe Zoom.

„Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit in 2020: sufrageria. Emma, Daniel si cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. E primul revelion din istoria Radio ZU. Și nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători… a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o și uite unde s-a ajuns… Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural. Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopții dintre ani sa fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul ăsta… eram pregătiți să stăm acasă… dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio.”, declară Mihai Morar.

Revelionul ZU va fi transmis live pe Radio ZU, Visual Radio, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU, AntenaPLAY și ZU TV.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Publicat: 29 dec. 2020, 12:14 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă