Grasimea abdominala este de 5 tipuri. Identific-o pe a ta si afla cum poti scapa de ea

Publicat: 31 mai 2018, 13:48 Autor: D. C. Beauty & Style

Burta este o problema cu care multe femei se confrunta, fie ca sunt mamici, fie ca nu au nascut niciodata.

Grasimea abdominala este de 5 tipuri si se topeste in moduri diferite. Poate fi cauzata de alcool in exces, hormoni, stres sau sarcina. Cu toate astea, e important sa ai grija ca ea sa nu fie prea mare. Organele noastre functioneaza mai bine in momentul in care nu sunt inconjurate de grasime.

Iti prezentam mai jos cateva din motivele pentru care femeile fac burta:

1. Burta apărută în urma consumului de alcool

Berea, vinul sau alte băuturi alcoolice împiedică corpul să digere corespunzător mâncarea. Băuturile alcoolice conțin și o cantitate mare de calorii. E indicat să limitezi consumul de alcool sau să îl elimini complet din dieta ta și să consumi mai multe fructe și legume.

2. Burta apărută în urma unei sarcini

După ce dă naștere unui copil, burta unei femei conține în continuare grăsime. E indicat să masezi zona respectivă și să faci exerciții prin care s-o tonifici. Se recomandă să ceri sfatul unui medic care să te îndrume în privința exercițiilor fizice adecvate pentru problema ta.

Grasimea abdominala este de 5 tipuri

Grasimea abdominala este de 5 tipuri. Identific-o pe a ta si afla cum poti scapa de ea3. Burta apărută în urma expunerii prelungite la stres

Stresul și lipsa somnului pot avea un efect negativ foarte puternic asupra corpului nostru și pot duce la apariția grăsimii în zona stomacului. Încearcă să dormi cel puțin 8 ore pe noapte și evită să consumi mâncare nesănătoasă. Se recomandă să limitezi consumul de cafea.

Grasimea abdominala este de 5 tipuri. Identific-o pe a ta si afla cum poti scapa de ea4. Burta apărută în urma unui dezechilibru hormonal

Dezechilibrul hormonal poate avea ca efect creșterea în greutate. E nevoie să îți modifici radical dieta, să consumi alimente cât mai sănătoase, să faci mișcare suficientă și să ceri sfatul unui medic specialist.

Grasimea abdominala este de 5 tipuri. Identific-o pe a ta si afla cum poti scapa de ea5. Burta apărută în urma problemelor digestive

Problemele cu tractul digestiv poate fi una dintre cauzele apariției grăsimii pe burtă. Se recomandă să consumi o cantitate mare de apă și să iei probiotice. Dacă problema persistă, se recomandă să ceri sfatul unui medic.

Sursa

Publicat: 31 mai 2018, 13:48 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă