Giulia Nahmany, voluptoasă și sexy! Cum arată în costum de baie!

Publicat: 19 mai 2021, 09:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Giulia Nahmany a slăbit și arată senzațional.

Se pare că și vedetei îi place această schimbare de imagine și se simte confortabil în pielea ei.

Giulia Nahmany este lipsită de inhibiții așa că dacă tot a slăbit considerabil a decis că este vremea unei ședinte foto incendiare la malul mării. Vedeta a postat imediat imaginile pe paginile sale de Facebook și Instagram și s-a bucurat de aprecierile urmaritorilor săi!

“Superbă, sexy, emană feminitate prin toți porii…Așa arată o femeie în adevăratul sens al cuvântului!”, i-a scris cineva pe social media.

Mesajul vedetei care a însoțit descrierea pozelor în costum de baie a fost unul motivațional.

#IloveMyBody Suntem suma alegerilor noastre, inclusiv a celor nutriționale. Ani la rând am căutat dieta perfectă, am încercat nenumărate programe de slăbit, până în momentul în care mi-am dat seama că nu aceste lucruri sunt cele care mă definesc. A avea o siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună sau mai frumoasă decât o alta cu un fizic normal. Nu în numărul de kilograme rezidă succesul unei femei, ci în încrederea și siguranța de sine. Și în inteligența de a-și asculta corpul, de a-i oferi “combustibilul” necesar pentru a funcționa la capacitate maximă, și de a-l înțelege atunci când acesta simte că este prea obosit. Cea mai mare greșeală pe care o putem face este să punem presiune pe organismul nostru în speranța că în acest fel vom câștiga un plus de validare socială. Singură validare de care avem nevoie este cea pe care ne-o oferim singure. Pentru că nimeni altcineva nu trăiește în corpul nostru”, a scris Giulia Nahmany.

Nahmany este una dintre cele mai bogate vedete de la noi, având o avere impresionantă. Giulia s-a născut în Israel și nu a dus niciodată lipsa de nimic. Părinții ei au fost doctori de meserie, mama fiind româncă iar tatăl evreu, și au strâns de-a lungul vieții o avere considerabilă. Părinții Giuliei au divorțat după 35 de ani de căsnicie, iar la partaj s-au împărțit bunurile. Astfel, vedeta și mama ei au cerut atunci nici mai mult nici mai puțin de 15 imobile din Capitală, un apartament în Constanţa şi unul în Tecuci, plus o măşină de lux şi aproximativ 500.000 de euro, dar se pare că și nenumărate obiecte de artă în valoare de peste 5 milioane de euro.

Credit foto:maroon5m

Publicat: 19 mai 2021, 09:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă