Giulia Anghelescu, decisă să renunțe la cariera muzicală? ”Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul”

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:15 Vedete

Frumoasa Giulia a văzut cât de minunat este să stai în completă liniște, doar cu tine însuți, departe de agitația orașului! Dar oare acum s-a decis să se mute la țară și să renunțe la ce iubește?

Giulia Anghelescu a luat o decizie absolut surprinzătoare în legătură cu dorințele sale. Artista a fost plecată câteva zile pentru a se relaxa, departe de agitație, zgomot, claxoane, de ”jungla urbană”, iar liniștea pe care a primit-o a cam pus-o pe gânduri.

”În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște”, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu și-a pus silicoane

Înainte ca pandemia să înceapă în România, Giulia a avut noroc și a mers la doctor din timp să își facă o intervenție estetică pe care și-a dorit-o! Cântăreața și-a pus silicoane.

„The best doctor and the happiest patient! (cel mai bun medic și cel mai fericit pacient). Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni în noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericită și extrem de recunoscătoare”, a scris ea pe Instagram.

Ea și-a mai făcut în timp rinoplastie, și-a făcut injecții cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie și pentru augmentarea buzelor. De data aceasta, artista a ales ”ceva nou”, așa că a ales să își îmbunătățească zona bustului. Artista e foarte fericită cu alegerea făcută!

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:15 Vedete
Pe aceeași temă