Giulia Anghelescu și-a pus silicoane! ”Sunt foarte fericită și extrem de recunoscătoare”

Publicat: 03 feb. 2020, 16:46 Autor: Elena Vedete
Giulia Anghelescu și-a pus silicoane! ”Sunt foarte fericită și extrem de recunoscătoare”

Giulia Anghelescu a luat decizia de a face o schimbare de proporții, despre care a ținut să-și anunțe și fanii de pe contul de socializare.

Artista a postat pe social media o fotografie în care apare pe patul de spital, iar alături îi este medicul. „The best doctor and the happiest patient! (cel mai bun medic și cel mai fericit pacient). Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni în noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericită și extrem de recunoscătoare”, a scris ea pe Instagram.

Giulia nu se află la prima intervenție estetică. Mai întâi, artista și-a făcut rinoplastie după care a apelat la injecțiile cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie precum și pentru augmentarea buzelor. De această dată, Giulia Anghelescu a ales să își facă o operație de mărire a sânilor, scrie Libertatea. Deși nu a spus clar că despre o astfel de intervenție este vorba, cea care a dat-o de gol este chiar imaginea postată pe Instagram. În fotografie se vede că artista poartă o bustieră specifică implanturilor mamare.

 

 

Publicat: 03 feb. 2020, 16:46 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă