Ginei Pistol îi lipsește să facă curățenie! Gravidă în 5 luni, vedeta nu mai are voie să facă efort

Publicat: 13 Oct. 2020, 11:46 Vedete

Gina Pistol este gravidă în cinci luni, iar gândul că va deveni mămică pentru prima oară o face extrem de fericită. Recent, vedeta a mărturisit că acum nu mai poate face atât de mult efort ca înainte, căci burtica a început să crească.

Frumoasa prezentatoare tv de la ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express” va deveni mămică pentru prima oară, iar sentimentul acesta este unul dintre cele mai frumoase pe care o femeie le poate trăi! Ea și Smiley au ales să ascundă relația pe care o au pentru o perioadă îndelungată, însă în final au făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți pentru prima oară!

Acum, Ginuța nu mai are voie să facă foarte mult efort, deoarece în curând va fi în cel de-al treilea trimestru de sarcină, dar mărturisește că îi lipsește să facă curățenie în casă și mai ales să dea cu aspiratorul!

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol, arată VIVA.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Oct. 2020, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă