Gina Pistol, vești îngrijorătoare de la medici. Ce trebuie să facă iubita lui Smiley pentru a nu-și pune sarcina în pericol

Publicat: 21 Sep. 2020, 14:33 Vedete

Însărcinată în patru luni, blondina a fost la câteva controale medicale pentru a se asigura că totul este în ordine. Veștile primite de la doctori au îngrijorat-o destul de tare, motiv pentru care Gina Pisol a luat o decizie radicală.

În urmă cu aproximativ o lună CIAO.RO anunța faptul că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume primul ei copil.

Prezentatoarea TV trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, pentru care ar sacrifica și cariera de succes pe care a reușit să o construiască de-a lungul timpului. Astfel, pentru ca sarcina să nu aibă de suferit, vedeta a refuzat oferte de job-uri pe bandă rulantă.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Smiley, tătic de fată?

Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley.

Publicat: 21 Sep. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă