Gina Pistol și micuța Josephine, fotografie de colecție! Cum arată acum fiica ei și a lui Smiley

Publicat: 12 sept. 2022, 17:03 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol și micuța Josephine, fotografie de colecție. Gina Pistol este în culmea fericirii, pentru că este o mămică împlinită din toate punctele de vede. Fiica ei, Josephine, crește pe zi ce trece, iar cele două petrec mult timp împreună.

Gina Pistol a postat recent pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu fiica ei, la malul mării. Iată cât de mare a crescut Josephine Ana Maria!

Gina Pistol și micuța Josephine, fotografie de colecție!

Frumoasa prezentatoare TV este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește destul de des cu fanii și urmăritorii ei tot ce i se întâmplă în viață. De când a devenit mămică, frumoasa prezentatoare TV se bucură din plin de momentele speciale petrecute alături de familia ei, dar mai ales alături de fetița ei și a lui Smiley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Mai mult, partenera lui Smiley a postat o fotografie emoționantă alături de fetița ei, Josephine Ana Maria. Imaginea de colecție cu cele două este făcută chiar la malul mării. În galerie puteți vedea cât de mare a crescut fetița lor.

Prezentatoarea TV Gina Pistol și artistul Smiley au devenit părinți pentru prima dată în 9 martie 2021, iar de atunci viața lor s-a schimbat în bine și sunt foarte împliniți din acest punct de vedere. Vedeta a postat recent o fotografie de colecție cu micuța Josephine Ana Maria.

Publicat: 12 sept. 2022, 17:03 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă