Gina Pistol, ignorată de bărbați de când e mamă: „Eram cu rucsacul în spate, cu un copil adomit în brațe și…”

Publicat: 20 sept. 2022, 10:43 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol, ignorată de bărbați de când e mamă. Gina Pistol a început săptămâna mai puțin bine. Se pare că prezentatoarea TV trece prin momente de dezamăgire profundă.

Gina Pistol a lăsat recent pe rețelele de socializare un mesaj trist. Vedeta este mâhnită de comportamentul oamenilor din jur și crede că empatia lipsește cu desăvârșire.

„Sunt foarte mâhnita. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește ​empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am obsrvat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist.” a declarat Gina Pistol, supărată, pe pagină personală de Instagram.

Gina Pistol, ignorată de bărbați de când e mamă

Gina Pistol fost foarte deranjată de faptul că în timp își ținea fiica în brațe și căra bagajele de la aeroport, niciunul dintre oamenii prezenți nu au ajutat-o. Ba chiar mai mult, ea a declarat că erau bărbați care stăteau și o priveau cu nepăsare.

„M-a deranjat azi dimineață faptul că eram cu rucsacul în spate cu un copil adomit în brațe, cu un cărucior pe care încercăm să îl urc în microbuz. Și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mâna de ajutor.

Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci. Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu ajut. Și acum o fac, cu mare drag.”, a mai mărturisit vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol nu a fost ajutată în sarcină

Gina Pistol a declarat că nici în timpul sarcinii nu primea ajutor de la oameni. Ba chiar mai mult, aceasta își îndrumă urmăritorii să ajute ori de câte ori au ocazia.

„Și când eram însărcinată de foarte puține ori au fost oameni care să îmi ofere o mâna de ajutor. Îi număr pe degete. Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună. Ajutați că nu vă cad mâinile dacă o faceți. Ajutați când vedețio un om care are nevoie de ajutor.”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol are probleme grave de sănătate! Ce simptome îi fac viața un calvar

Gina Pistol a mărturisit că se confruntă cu simptomele unei răceli puternice, care s-a suprapus cu o altă perioadă dificilă, aceea de înțărcare, iar starea ei de spirit a avut grav de suferit! Cu toate astea, vedeta nu a renunțat la antrenamentele de fitness, fiind foarte determinată să revină la formele de odinioară.

Gina Pistol și-a propus să petreacă cât mai mult timp alături de fiica ei, Josephine, chiar dacă asta a însemnat să-și sacrifice momentan cariera. Cu toate astea, nu duce lipsă de contracte de imagine, iar pe Instagramul ei se vede asta aproape în fiecare zi.

Una peste alta, ea își ține la curent admiratorii cu multe evenimente care au loc în viața ei. Chiar dacă nu toate sunt fericite. Cum s-a întâmplat recent, când și-a făcut un selfie vizibil afectată de o stare de rău, mărturisind câteva dintre simptomele cu care se confruntă de câteva zile. Citește continuarea aici.

Publicat: 20 sept. 2022, 10:43 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă