Gina Pistol, declaraţie de dragoste extrem de romantică pentru Smiley. I-a lăsat pe toţi fără cuvinte

Publicat: 27 Jul. 2020, 14:00 Vedete

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de discreți când vine vorba despre relația lor, însă din când în când își mai “răsfață” fanii cu imagini din initimitatea lor. 

Deşi ani întregi fanii cuplului doar au putut bănui relaţia lui Smiley şi a Ginei, iată că cei doi nu se mai feresc si îşi lasă comentarii delicioase, spre deliciul admiratorilor. Astăzi, chiar de ziua lui Smiley, Gina a postat pe contul său de Instagram un mesaj impresionant! “Îmi ești tot! La mulți ani! @smiley_omul”, a scris Gina Pistol.

View this post on Instagram

Imi esti tot! La multi ani! @smiley_omul

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Gina pare în al nouălea cer de fericire și râde cu poftă, în vreme ce privirea lui Smiley este un pic mai misterioasă și greu de descifrat. Gina a postat imaginea de ziua artistului, care împlinește 37 de ani.  În numai două ore, fotografia a primit peste 45000 de like-uri.

Smiley şi Gina Pistol, împreună în izolare

Andrei și-a expus în ultimele luni mai mult ca niciodată relația cu iubita lui, deși cei doi lucrează la televiziuni rivale și nu prea apar pe rețelele de socializare împreună. Însă, în izolare, când au stat mai mult împreună cei doi s-au filmat și fotografiat, iar Smiley a realizat câteva filme pentru canalul sau de youtube în care Gina a fost în prim plan. În primul realizat iubita acestuia îl sărută și îi spune „te iubesc” iar apoi într-un altul vorbesc despre mâncare, ca mai apoi să îl tundă puțin.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”, declara el, pentru revista Unica. Dar şi Gina a povestit, la superlativ, despre relaţia lor: ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol, pentru okmagazine.ro, ce ceva timp în urmă.

 

Publicat: 27 Jul. 2020, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă