Gina Pistol, afectată de un divorț dureros: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Publicat: 11 feb. 2024, 11:17 Autor: Soare Raisa Vedete

Gina Pistol, afectată de un divorț dureros. Probabil că mulți se întreabă cine sunt părinții Ginei Pistol. De vreme ce vedeta a evitat să vorbească până acum despre acest subiect delicat.

Părinții Ginei Pistol au divorțat când ea avea doar șase ani. Acesta este și motivul pentru care vedeta nu s-a afișat cu ei, în public, niciodată.

Separarea lor a avut un impact major asupra ei și recunoaște că teama de abandon a fost trauma pe care a dus-o cu ea din copilărie, până la maturitate. Plus că, un alt impact l-a avut și asupra relațiilor ei.

Cine sunt părinții Ginei Pistol

Gina a vorbit despre acest subiect delicat și și-a pus sufletul pe tavă în cea mai nouă ediție a podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Gina Pistol, afectată de un divorț dureros

Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat vedeta.

În trecut, Gina susținea că relația cu tatăl ei este aproape inexistentă. Și că acesta are deja o altă familie, dar și alți doi copii.

Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta„.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 11 feb. 2024, 11:17 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă