Gina Pistol, acuzată că a plecat de la Antena 1: „Nu renunța la carieră oricât de mult te iubește soțul”

Publicat: 27 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Bunica Emilia,o bunică de pe TikTok, a menționat că cea mai mare greșeală a femeilor este să renunțe la cariera lor pentru a rămâne acasă cu copii și pentru a se ocupa de treburile casnice și, implicit, să stea pe banii bărbatului lor.

Cu părere de rău, bătrânică i-a oferit un sfat prețios de viață, venit de la o femeie care chiar ea a ratat această șansă în viață.

„Ai soacră, ai mamă, ai bani să plătești o femeie de încredere să aibă grijă de copilul tău”

„Mesaj pentru Gina Pistol. Am citit pe Facebook că Gina Pistol și-a luat rămas bun de la fanii ei și că dorește să nu mai lucreze în televiziune. Un fan i-a scris pe Instagram, eu nu am Instagram, dar a fost publicat pe Facebook, că: „În locul tău va veni altcineva și va spune că este foarte bună și va spune că e mai frumoasă ca tine, și tu vrei să rămâi acasă.”

Ai soacră, ai mamă, ai bani să plătești o femeie de încredere să aibă grijă de copilul tău. Copilul va crește odată cu cariera ta. Nu renunțați, fetelor, la carieră. Nu renunțați, fetelor, oricât de mult vă iubește bărbatul, oricât de mulți bani vă dă. În viață, situațiile se mai schimbă, nu sunt bătute în cuie. Fiți independente financiar, 2 lei dacă îi aveți în buzunar, sunt ai voștri și nu dați socoteală cum îi cheltuiți, doar dacă sunteți chiar toante.

„Nu renunța la carieră oricât de mult te iubește soțul”

Aveți grijă de independența voastră financiară. V-am spus, în viață lucrurile nu sunt bătute în cuie, ele se schimbă. Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Abia acum am terminat de spălat și de șters prin bucătărie, de azi dimineață. Fă un pic de mâncare, du-te la magazin, cară-le, adu-le în mână cu sacoșica, fă mâncare, spală în urmă că bucătăria trebuie s-o lași impecabilă, aragazul impecabil, n-o lăsăm o lună de zile neșters. Avem aragaze acum de ultimă generație din sticlă, dăm cu un șervețel și s-au șters, dar noi le lăsăm așa, să se adune, că suntem plictisite, că n-am chef… nu se poate. Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice? Tu cu o carieră de atâția ani!

De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1

 „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite. Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați. De la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

“Am decissă-mi închei povestea”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”

Sursa foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă