Gigi Becali șochează opinia publică! Ce a putut să declare despre cei care au murit de coronavirus

Publicat: 27 Apr. 2020, 15:29 News
Gigi Becali șochează opinia publică! Ce a putut să declare despre cei care au murit de coronavirus

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit, într-o emisiune TV, despre epidemia de coronavirus și numărul mare de victime care este în continuă creștere.

Gigi Becali vine cu o teorie a conspirației, susțânând că oamenii declarați decedați nu au fost toți omorâți de coronavirus, deși în acte s-a trecut asta, relatează cancan.ro.

Sunt mai multe problemele lumii, decât fotbalul. Fotbalul este pe ultimul loc. Nu o să se anuleze campionatul, nici nu are de ce. De exemplu, Suedia, are 10 milioane de locuitori, noi avem 20 de milioane, la noi au murit 500, la ei au murit 5000, în condițiile în care noi am lucrat în focare de infecție.

La noi e pandemie, însă e un fel de joacă. Au murit 500 la noi, dintre care 300 nici nu au avut coronavirus. Au băgat la morgă virusul. Doar 200 au murit de coronavirus. Când mor oamenii, spun ‘Hai, bagă Covid acolo. Ai Covid și gata, la revedere!’. Ne mai zice și nouă lumea, de asta știm.

Nu există un motiv pentru care fotbalul să nu se reia în mai la noi. Văd la biserica 30 de oameni care muncesc, păi dacă ei sunt 30 unul lângă altul, de ce nu ar fi ei 11 pe teren?

Părerea mea e că cele mai bune măsuri s-au luat în România, de Guvernul nostru, exceptând alea că ducem sclavii pe plantație la nemți”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Publicat: 27 Apr. 2020, 15:29 News
Pe aceeași temă