Gigi Becali se calugareste. Anuntul socant pe care latifundiarul din Pipera l-a facut: „Vreau sa ajung langa Dumnezeu”

Publicat: 26 Dec. 2018, 14:39 Vedete

Patronul stelist a oferit un interviu sincer de sarbatori si a abordat latura spirituala, evitand sa discute prea mult despre fotbal.

Gigi Becali lasa fotbalul in voia Domnului

Gigi Becali se calugareste. Anuntul socant pe care latifundiarul din Pipera l-a facutLegat de fotbal, Becali a spus că Dumnezeu știe ce să facă:

„Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Vorbesc încet că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. Dumnezeu știe ce vreau.

Gigi Becali se calugareste. Anuntul socant pe care latifundiarul din Pipera l-a facutȘi îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”.

« Pagina anterioară

Publicat: 26 Dec. 2018, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă