Gigi Becali a răbufnit! Vrea să se mute în Grecia: ”Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”

Publicat: 27 Dec. 2019, 10:20 Vedete

Gigi Becali este, cu adevărat, unul dintre cei mai influenți oameni din România.

Latifundiarul din Pipera a făcut declarații incredibile pentru postul de televiziune RTV. El și-ar dori să emigreze în Grecia, fapt pentru care a și făcut demersuri în sensul acesta. Gigi Becali este hotărât să-și ia cetățenie acolo!

Potrivit Cancan, latifundiarul s-a ”izbit” de probleme în țară, așa că este decis și convins să se mute cu întreaga familie în Grecia.

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti”, a izbucnit Gigi Becali la România TV.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a aruncat și o ”bombă” la final, zicând: ”Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”.

Publicat: 27 Dec. 2019, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă