Gigi Becali a donat o sumă colosală Spitalului ”Matei Balș”: ”Mi-au trimis o listă lungă, nu aveau nimic”

Publicat: 17 Mar. 2020, 15:45 News
Gigi Becali a donat o sumă colosală Spitalului ”Matei Balș”: ”Mi-au trimis o listă lungă, nu aveau nimic”

Patronul de la FCSB a umplut un camion cu produse pe care le-a donat, toate în valoare de 100.000 de euro. Conducerea Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a apelat la Gigi Becali și l-a rugat să ajute în aceste momente grele. 

În spital erau foarte multe lucruri care lipseau, iar multimilionarul a sărit în ajutor, astfel încât totul să fie bine, iar oamenii să poată fi tratați în mod corespunzător.

Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!‘, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Totodată, chiar dacă România a intrat în stare de urgență, patronul FCSB-ului a avut un mesaj pentru bolnavii de cancer. „Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a mai declarat omul de afaceri.

 

Publicat: 17 Mar. 2020, 15:45 News
Pe aceeași temă