Gigel Frone de la ”Românii au talent” s-a mutat într-un hotel! Chiar dacă vremea celebrității lui a apus, trăiește ca un ”boss” în zona de nord a Capitalei

Publicat: 21 Jul. 2021, 21:36 Vedete

Chiar dacă vremea celebrității lui a apus, după ce în 2012 a ajuns în finala ”Românii au talent”, iată că Gigel Frone a găsit tot felul de variante de a face bani. Susține că s-a apucat inclusiv de regie de film, iar viața lui s-a schimbat radical după ce s-a mutat… într-un hotel! 

Cum bine l-a descris Andi Moisescu într-una dintre edițiile emisiunii ”Românii au talent”, Gigel Frone chiar este ca un tonomat reinventat! N-avem noi timp liber în viața asta câte melodii știe și poate el să cânte. S-au prins de asta mulți amatori de petreceri private din București și nu numai, care îl solicită pentru spectacole. Pentru că duce, totuși, o viață destul de scumpă, Frone ne-a mărturisit că încearcă să facă bani și din alte activități artistice. Cum ar fi scenariile de film, pe care le scrie, însă care nu au trezit interesul nimănui până acum.

Gigel Frone s-a făcut regizor de film

“Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești. Dar pe lângă cântari, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film “Viață dublă” se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori”, a declarat finalistul de la Românii au talent” pentru CIAO.RO.

Artistul spune se descurcă cu banii și nu are un preț fix la petreceri.

“Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara. Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi. În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac”, ne-a mai spus finalistul sezonul 2 “Românii au talent”.

Gigel Frone locuiește la hotel: „Plătesc 130 de lei pe noapte”

Mulți ani, Gigel Frone a locuit la un hotel de lângă Gara de Nord, în Capitală, unde plătea 70 de lei pe noapte. Când a venit pandemia însă, artistul s-a văzut nevoit se mute la un alt hotel din altă zonă a Bucurestiului, unde prețul pentru o noapte este aproape dublu! Artistul nu vrea se mute cu chirie, chiar dacă pe lună ar trebui scoată mai putini bani din buzunar.

“Nu mai stau la hotelul de lângă gară. M-am mutat, plătesc 130 de lei pe noapte. Dar îmi convine că mi se face curat în cameră, mi se spală hainele, am baie proprie, tv, internet. Mai bine așa la hotel decât în chirie că nu știi când te dă afară. Aici am toate condițiile”, ne-a mai spus Gigel Frone.

Sursa foto: Arhivă personală / Arhivă CIAO.RO

 

 

 

 

Publicat: 21 Jul. 2021, 21:36 Vedete
Pe aceeași temă