Giani Kiriță, în depresie după infecția cu Covid: ”Credeam că am să mor! Mi-am sunat un prieten psiholog”

Publicat: 06 ian. 2022, 12:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Fostul mare fotbalist a recunoscut că a văzut moartea cu ochii în urma infecției cu temutul virus. Giani Kiriță a fost internat într-un spital, iar pe lângă suferința fizică, și cea pshică i-a fost afectată. 

Deși a evitat să vorbească până acum despre acest episod traumatizant, Giani Kiriță a recunoscut astăzi, în timpul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că a văzut moartea cu ochii după ce s-a infectat cu temutul virus chinezesc.

La scurt timp după ce s-a infectat, din cauza simptomelor severe, a fost internat într-un spital din București. Acolo, medici l-au conectat la o mască de oxigen, iar acela a fost momentul în care teama de moarte i-a încolțit.

A recunoscut că a trecut printr-o depresie, însă oamenii apropiați i-au fost alături și și-a revenit. În vreme ce medicii l-au pus din nou pe picioare.

Stăteam cu masca pe față, în spital, și mi-am sunat un prieten psiholog ca să mă calmeze. I-am spus că nu mai pot să respir și l-am întrebat ce se va întâmpla, dacă voi muri. Mi-a spus să mă uit pe fereastră, să mă gândesc că viața e frumoasă. M-a ajutat, și asta și multe altele”, a declarat fostul fotbalist.

Ce aroganțe își permite Giani Kiriță

Giani Kiriță face parte din categoria bărbaților care-și îmbunătățesc „bijuteriile” pe patru roți pentru a da bine. De această dată, fostul fotbalist a făcut-o în stilul caracteristic.

Paparazzi l-au surprins în zona de Nord a Capitalei, îndreptându-se către terenurile de tenis. Nimic din apariția lui nu a atras atenția, însă atenția a fost ”furată” de către autoturismul din care s-a dat jos. Mai exact pe oglinzile bolidului, care aveau inscripționate „Giani Kiriță”, cu litere de tipar. Semn că fostul mijlocaș le-a pus gând rău hoților și-și apără proprietatea ca un adevărat „câine”.

 

Publicat: 06 ian. 2022, 12:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă