George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se săruta cu noul iubit: ”Să avem grijă…”

Publicat: 07 iul. 2020, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan a fost surprinsă cu noul iubit la mare. La scurt timp după ce artista s-a întors din mini-vacanță, actorul a publicat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a șocat showbiz-ul autohton după ce a fost surprinsă la mare cu noul său iubit. Deși toată lumea a crezut că artista încă suferă după divorțul cu scandal prin care a trecut, Andreea le-a demonstrat că lucrurile nu stau chiar așa.

George Burcea, mesaj cu subînțeles pe Instagram

În toate aceste zile, George Burcea se afla în casa în care a trăit cu Andreea Bălan și a avut grijă de cele două fetițe ale lor. Mai mult decât atât, luni, actorul a postat o fotografie cu fetițele lui, alături de care a transmis și un mesaj.

„Și mai ales de copii să avem grijă. Să-i lăsăm să se bucure de viață”, a scris George Burcea pe Instagram, la o zi după ce Andreea Bălan s-a întors din mini-vacanța cu iubitul.

Andreea Bălan, condiții pentru George Burcea

Într cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre condițiile pe care i le-a prezentat lui George Burcea. Cum șansele de împăcare între cei doi nu mai există, tot ce rămâne de făcut este ca cei doi să se înțeleagă și să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește educația fetițelor pe care le au împreună.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan, în urmă cu câteva luni.

Andreea Bălan, familistă convinsă, fidelă și iubitoare

„Așa e viața, cu tot felul de hopuri, iar faptul că am avut doar două relații în 15 ani spune despre mine că sunt o familistă convinsă, fidelă și iubitoare. Cu siguranță, voi găsi iubirea din nou”, a mai declarat Andreea Bălan.

 

 

 

Publicat: 07 iul. 2020, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă