Geanina Ilies, salariu colosal la Pro TV! I-a luat locul Anamariei Prodan in show-ul „Gospodar fara pereche”

Publicat: 24 Oct. 2019, 09:09 Vedete

In urma cu trei ani a plecat de la "Observatorul" Antenei 1, insa acum este gata sa revina pe micul ecran in postura de prezentatoare.

Geanina Ilies, salariu colosal la Pro TV! Aceasta i-a convins pe producatorii show-ului „Gospodar fara pereche” ca este cea mai buna optiune in rolul de gazda.

Se pare ca discutiile au pornit in timpul show-ului „Ferma – un nou inceput”, unde a participat pe post de concurenta. Astfel ca ii va lua locul Anamariei Prodan, care a prezentat pana acum „Gospodar fara pereche”.

Geanina Ilies, salariu colosal la Pro TV!

Dieta Geaninei Ilies

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, a spus Geanina, potrivit comunicatului dat de PRO TV.

Potrivit unor prieteni din anturajul brunetei, Geanina va incasa suma de 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, cu 5.000 de euro mai putin decat lua Anamaria.

Insa tot aceleasi surse au dezvaaluit ca nu doar banii au motivat-o sa accepte acest proiect, ci si faptul ca isi dorea foarte mult sa revina pe micul ecran cu un proiect propriu.

Imediat dupa ce s-a terminat show-ul „Ferma”, Geanina a declarat ca nu va mai sta niciodata atat de departe de fiul ei. Insa asta vine in contradictie cu noul ei rol de prezentatoare, fiindca va trebui sa plece la filmari prin tara pentru ceva timp.

Filmarile vor avea loc in perioada scolii, si nu cat e vacanta, astfel ca zilele petrecute departe unul de celalalt nu vor mai parea atat de lungi. Geanina l-a nascut pe Patrick la 21 de ani si l-a crescut singura de cand acesta avea 4 ani, fiind momentul in care s-a despartit de tatal acestuia.

Anamaria Prodan, in negocieri cu doua televiziuni importante! Asta dupa ce a declarat ca vrea sa faca o pauza pentru a se dedica familiei

Publicat: 24 Oct. 2019, 09:09 Vedete
Pe aceeași temă