Gara de Est se inchide. De ce s-a luat aceasta decizie

Publicat: 12 May. 2019, 15:13 Life

Timp de doua saptamani aceasta va fi inchisa din motive de mentenanta.

Gara de Est se inchide. Incepand de luni, 13 mai 2019, Gara de Est (Keleti) din Budapesta se inchide pentru mentenanta timp de doua saptamani.

Anuntul a fost facut de un purtator de cuvant al companiei feroviare de stat MÁV, citat de Budapest Business Journal. Se pare ca trenurile vor fi redirectionate spre alte statii din Budapesta, iar autobuzele vor putea inlocui unele servicii.

Gara de Est se inchide

Gara de Est se inchide

MÁV este cea care coordoneaza modificarile traseelor in colaborare cu Centrul de Transport Public din Budapesta (BKK), pentru ca toti pasagerii sa poata efectua transferuri pentru a ajunge la destinatia dorita.

Cat timp va fi inchisa gara se va reabilita calea ferata pe reteaua statiei, a spus MÁV, potrivit Adevarul. Se va face un nou trotuar de asfalt pe intreaga sa lungime pentru paltformele de pasageri si se vor efectua si alte lucrari de intretinere pe reteaua de linii aeriene a statiei, inclusiv la dispozitivele de siguranta si la sursa de alimentare.

Statia Keleti din Budapesta este utilizata in medie de 160.000 de pasageri cu bilete si 11.000 de pasageri cu abonamente in timpul a doua saptamani.

Publicat: 12 May. 2019, 15:13 Life
Pe aceeași temă