Gadgetul care iti permite sa faci scufundari fara un tub de oxigen in spate! Cum functioneaza Airbuddy VIDEO

Publicat: 01 iun. 2017, 15:08 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Gadgetul care iti permite sa faci scufundari fara un tub de oxigen in spate! Airbuddy vine in ajutorul celor care vor sa faca scufundari in vacanta, dar au probleme cu spatele si nu pot tine tuburile de oxigen pe spate.

Airbuddy cantareste 9,5 kg pe care NU trebuie sa le cari in spate, ci in portbagajul masinii tale. Are o autonomie a bateriei de 45 de minute si un cablu care ajunge la o adancime de 12 m, informeaza siteul producatorilor.

Airbuddy este solutia pentru orice vacanta la mare deoarece ocupa putin loc in bagaj. Gadgetul functioneaza cu o baterie pe care o poti incarca inainte sa ies din camera de hotel. Airbuddy e format dintr-un colac plutitor in centrul caruia se afla compresorul de aer.

Colacul are dimensiuni mici, 407 mm cu 540 mm. Compresorul este alimentat de o baterie care functioneaza pana la 45 de minute. Acesta trimite aerul printr-un cordon elastic in care se afla un tub. Cablul permite scufundatorului sa ajunga pana la o adancime de 12 m.

 Echipa proiectului Airbuddy spera sa stranga suma de 128.000$ pentru a incepe productia. Daca reusesc, produsul va iesi pe piata peste un an si va avea un pret de 1.400$. O investitie mica pentru placerea de a face scufundari cand vrei tu, fara instructor sau tuburi grele in spate!

Publicat: 01 iun. 2017, 15:08 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă