De când a devenit mamă, nimic nu-i stă în cale! Gabriela Prisăcariu vrea să preia conducerea afacerii lui Dani Oțil?

Publicat: 12 Mar. 2022, 10:31 Vedete

Gabriela Prisăcariu a preluat conducerea afacerii lui Dani Oțil. Cel puțin pentru moment! Prezentatorul deține restaurantul ”The Grill”, iar soția lui s-a implicat total în coordonarea lui. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu deveneau părinți în luna septembrie a anului trecut, când a apărut pe lume minunea lor, Luca Tiago. De atunci, viața celor doi s-a schimbat, iar cuplul a devenit, parcă, și mai sudat.

Avea să coboare din mașina ei chiar în dreptul localului „The Grill”, unde Dani Oțil produce bani pentru bunăstarea familiei. A tras BMW-ul lângă bordură, apoi a coborât. Cum s-a prezentat doamna Oțil la „inspecția” în care pare să îl fi înlocuit pe soțul ei? O pereche de jeans negri, un top în aceeași nuanță și o pereche de bocanci Prada în valoare de 4.000 de lei, însă piesa de „rezistență” a constituit-o geaca „animal print”, oversized.

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu 12 kilograme

Pe parcursul sarcinii, Gabriela a luat în greutate 20 de kilograme. O poză pe care a publicat-o recent pe Instagram a provocat însă tot felul de reacții. Și de admirație, dar și de invidie. Și asta pentru că modelul și-a recăpătat foarte rapid formele care au consacrat-o.

Soția lui Dani Oțil susține că nu a ținut dietă să slăbească, dar rolul de mamă este solicitant.

Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a explicat Gabriela.

Publicat: 12 Mar. 2022, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă