Imagini rare cu Dani Oțil! Ce mesaj emoționant i-a transmis fiului său! “Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată…”

Publicat: 11 sept. 2021, 21:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dani Oțil nu își mai încape în piele de fericire! Azi a devenit tată de băiat și este ceea ce și-a dorit atât de mult!

Extrem de emoționat, Dani abia și-a găsit cuvintele să îi scrie băiețelului său câteva rânduri, mânat de toate sentimentele din lume. Și soția sa, frumoasa Gabriela Prisăcariu este în culmea fericirii!

“Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultatea s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.

Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu.

Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur.

Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca.

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a fost mesajul emoționant postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare. Iar poza cu fiul lui în brațe a fost pe măsură!

 

Publicat: 11 sept. 2021, 21:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă