Gabriela Firea spune că va candida la Primăria Capitalei: „E păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună și prin fraudă. Următoarele două mandate aici mă văd”

Publicat: 02 ian. 2022, 19:13 Autor: Maria Apostol General
Gabriela Firea spune că va candida la Primăria Capitalei: E păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună și prin fraudă. Următoarele două mandate aici mă văd

Gabriela Firea a anunțat că va candida din nou la Primăria Capitalei, la alegerilor locale din 2024. „E păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună și prin fraudă. Următoarele două mandate aici mă văd”, a spus ea, adăugând că menirea sa este aceea „de a rezolva lucuri de sistem din Capitală”.

„Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a spus Gabriela Firea, citată de News.ro.

Fostul edil al Bucureștiului a precizat că va avea loc o cursă internă „pe sistem american”.

„Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”, a adăugat sursa citată.

Gabriela Firea este de părere că „menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală”. Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 02 ian. 2022, 19:13 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă