Gabriela Cristea, totul despre divorțul de Tavi Clonda: „Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie”

Publicat: 11 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Gabriela Cristea, totul despre divorțul de Tavi Clonda: „Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie”

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în podcastul Te ascult al Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în căsnicia cu Tavi Clonda, dar și de ce a vrut să pună punct relației.

Gabriela Cristea a povestit Ilincăi Vandici totul despre viața ei. În una dintre discuții a spus cât de greu i-a fost să rămână însărcinată și ce tratamente de fertilizare a urmat. Mai mult, prezentatoarea TV a recunoscut că a ajuns într-un moment în care a dorit să divorțeze de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, totul despre divorțul de Tavi Clonda

„I-am zis: «Eu nu pot să mă uit, uită-te tu». A deschis fișierul și mi-a zis: «O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta». Am plâns atunci… Efectiv nu mai știa ce să-mi facă, nu mai avea resurse, nici el. Acolo și el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim. Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om’, a declarat Gabriela Cristea, în podcastul Ilincăi Vandici.

Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă». El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe». Am avut discuția asta, eu am provocat-o’, a mai povestit prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea, semn divin

Prezentatoarea Antena Stars a declarat și cum a primit un semn divin că va avea copii. Ea și Tavi Clonda au avut parte de un miracol în casa pe care o construiau.

„Camera Victoriei a fost practic ultima amenajată și asta pentru că în acel loc își făcuseră cuib doi guguștiuc care au făcut puiuți. Au venit muncitorii, au vrut să strice cuibul și Tavi nu le-a dat voie. A pus că vom construi pe lângă și să-i lase să-și scoată puii la lumină. Cuibul l-am stricat după ce păsările au plecat. Tavi mi-a spus atunci că a știut că a fost un semn și că în acea cameră va fi un copil’, i-a recunoscut Gabriela Cristea frumoasei Ilinca Vandici.

Gabriela Cristea, scoasă pe burtă din televiziune

Soția lui Tavi Clonda recunoaște că s-a temut pentru viața ei, atunci când era urmărită de paparazzii prin oraș. Mai mult, ea povestește un episod în care a fost scoasă din televiziune într-o mașină în care stătea pe burtă.

„Am avut un moment marcant, mergeam spre Casa Presei și intrasem pe banda din mijloc și o mașină de paparazzi ieșise pe geam și stătea cu o cameră, moment în care i-am spus prietenei mele să oprească mașină, pentru că nu vreau să fiu responsabilă pentru viața lor, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Mai mult de o poză în care puteam doar să plâng nu puteau obține. Am trecut prin etape prin care plecam de la televiziune și mă scoteau prin spate, într-o mașină cu geamuri fumurii, iar eu stăteam pe burtă, ca să pot ajunge acasă și să am o stare normală.’, a dezvăluit Gabriela Cristea, în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Gabriela Cristea nu acceptă criticile cu privire la creșterea fetițelor

Vedeta Antena Stars nu acceptă să i se spună cum să își crească fetițele. Mai mult, ea declară că nimeni nu este îndreptățit să îi spună dacă este o mamă bună sau nu.

Pe rețelele sociale și eu am parte de toate tipurile de urmăritori. Există și hateri, dar nu atât de mulți, poate și pentru că nu mi-am dorit să vorbesc despre subiecte controversate și atunci am dat-o mai pe soft, familie, uneori e prea multă dulcegărie. Eu nu accept lucrurile legate de copii, dacă cineva îmi jignește copilul, nu-mi plac imperativele „Oprește-te’, „Tunde-le’, „Fă-le’, nu, să ne oprim, nu e nimeni capabil să-mi spună cum să-mi cresc copiii.‘, a continuat aceasta.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost binecuvântați, cu două fiice superbe, Victoria Bella Margot (5 ani) și Iris Thea Selena (4 ani).

Publicat: 11 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×