Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere fără nașii de cununie! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, excluși din familie?

Publicat: 25 sept. 2023, 16:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere fără nașii de cununie! A fost petrecere mare în familia Gabrielei Cristea! Victoria, și soțul său, Tavi Clonda, sunt născuți în zile foarte apropiate, astfel a fost organizată o petrecere aniversară la dublu. Distracția s-a ținut în curtea vilei celor două vedete. Fanii au observat însă un detaliu care le-a atras atenția. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au fost prezenți. De aici au început o mulțime de speculații.

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea, Victoria, a împlinit pe 14 septembrie 7 ani, iar următoarea zi, tatăl său a făcut 44. Astfel, vedeta de la Antena Stars a făcut pregătiri pentru a-i sărbători așa cum se cuvine pe cei doi. Curtea casei lor a fost plină, iar petrecerea s-a ținut până târziu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere fără nașii de cununie!

În mediul online, prezentatoarea a publicat mai multe imagini alături de invitați într-un cadru de poveste. Vedeta a comandat aranjamente în culorile roz și albastru. De asemenea, atât micuța Victoria, cât și Tavi Clonda au avut fiecare tortul său.

„Dragilor, vă mulțumim din suflet pentru urările voastre frumoase. Au fost câteva zile de vis pentru noi și vă mulțumim că ați fost parte din ele. La mulți ani, Victoria! La mulți ani, Tavi! Am avut doua torturi fabuloase cu tematică diferită. Pentru Victoria, Shimmer și Shein, iar lui Tavi i-am reprodus noua lui «jucăria» (pe Alba Ca Zăpada).”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda la petrecere

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au fost prezenți la petrecere

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt nașii celor două vedete. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, cuplurile au decis să păstreze distanța. Fanii au făcut tot felul de speculații, având în vedere că soția prezentatorului de la Metropola a răbufnit în urmă cu ceva timp în mediul online.

La vremea respectivă Cristina Șișcanu ar fi dat de înțeles că este foarte dezamăgită de unele persoane foarte apropiate familiei ei care îl resping și nu îl tolerează pe Filip, copilul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

Cristina Șicanu, mesaj tranșat pe rețelele de socializare

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să prioritizez familia 100%. Pentru mine, familia a fost mereu importantă, la fel de importantă a fost și familia extinsă și prietenii foarte apropiați, însă, din acest moment, am decis să prioritizez 100% familia, pentru că sunt extrem de dezamăgirea, tristețea sunt prea mari. Sunt extrem de dezamăgită, și asta pentru că o să spuneți că nu era nevoie să am așteptări și că nu trebuie să avem așteptări de la oameni. Da, nu e vorba de așteptări, doar că s -au întâmplat niște lucruri atât de nefirești, încât pe mine m-au doborât.

Nu le pot spune neapărat lovituri, sunt confuză acum, nu știu ce termeni aș putea folosi ca să ilustrez foarte bine aceste acțiuni. Întotdeauna, chiar dacă familia restrânsă a fost pe primul loc. Tot timpul am considerat  familia extinsă și prietenii apropiați foarte apropiați, la care ținem foarte mult.

Au fost niște semne ți înainte, însă în acest weekend… dorința asta de a fi doar pentru sine și de-ați vedea doar propriul interes, atât de tare a crescut în cazul unor persoane, încât pe mine m-a sperate efectiv. Am avut momente astăzi în care efectiv am spus că m-aș muta din țară, deci cu tot sufletul și cu toată inima am simțit că îmi doresc acest lucru, să mă mut în altă parte, să mă înconjor de oameni noi.(…)

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, excluși din familie?

Sunt niște lucruri care nu se fac niciodată. Sunt niște lucruri care au venit dim mai multe direcții, de la două persoane diferite. Știți care e problema? Nimeni, dar nimeni nu poate să înțeleagă ce înseamnă să ai un copil special, doar părinții care trec prin asta.

(…) Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă. Ce ni s-a întâmplat zilele astea nu ne va transforma sufletele, vom fi aceiași oameni, mai îndurerați. Dar mult mai protectivi cu familia noastră și o vom prioritiza.

(…) De multe ori, pentru a nu-i face pe alții să se simtă inconfortabil sau pentru a nu greși față de alții, am lăsat foarte mult de la noi. Sunt lucruri care ne-au șocat în ultimele zile, erau semne de demult și un fel de trădări, lovituri, chestii de genu acesta. Cei care au făcut lucrurile astea să se gândească că a avea un copil special înseamnă să ai o viață altfel decât o au ceilalți. (…)  

Au fost persoane pe care m-am bazat foarte mult și care zilele trecute au avut niște reacții care pe mine m-au speriat. Reacții civilizate, dar dure, foarte dure, iar Filip este foarte dezamăgit. Încercați voi să-i explicați lui Filip de ce anumite persoane fac așa ceva. (…)”, a transmis Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare, în timpul unui live pe Instagram.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 16:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă