Gabriela Cristea s-a pozat într-o cameră de hotel și s-a făcut de râs! Ce detaliu jenant a observat un fan

Publicat: 12 Apr. 2022, 14:14 Vedete

În semn de recunoștință pentru cazarea primită la munte, Gabriela Cristea a publicat o poză prin care se le arate fanilor ei de pe Instagram cât de mult se relaxează în camera de hotel. Un detaliu jenant a fost observat însă de un fan! 

Gabriela Cristea și familia ei s-au bucurat de câteva zile relaxante la muncă. Ca să le arate fanilor ei care o urmăresc pe Instagram cât de bine se simte în acea locație, și cât de mult o îndeamnă liniștea către lectură, vedeta s-a pozat cu o carte în mână lângă un geam. Asta în timp ce privea cu nesaț la priveliștea către munte.

Unul dintre abonații ei a observat însă un detaliu rușinos. Pesemne că prezentatoare nu este expertă în ”regii”! Așadar, detaliile din poză au dat-o de gol că se afla, de fapt, într-o baie, loc nu tocmai familiar pentru lectură.

Gabriela Cristea, criticată de fani că își editează pozele de pe Instagram

La un moment dat, vedeta a fost criticată de fani că umblă prea mult la editarea pozelor pe care le postează pe rețelele sociale. Și că arată altfel în realitate.

”Eu nu înțeleg deloc….cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă, și la televizor te arată grasă…. Ești o altă persoană. Da, știu, ai să spui că așa deformează imaginea televizorul/ Doamne, în prima poză se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi?/ Și oglinzile astea cum strică ele silueta! ?/ Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea.

Oare fără editare nu se poate!?/ De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă, mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat acum ceva timp în dreptul câtorva poze cu vedetă.

Publicat: 12 Apr. 2022, 14:14 Vedete
Pe aceeași temă