Gabriela Cristea recunoaște că și-a înșelat partenerul de viață: Era un efort atât de mare încât am zis: „Stop! Până aici”

Publicat: 06 iun. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Gabriela Cristea a recunoscut că şi-a înșelat partenerul de viaţă. Prezentatoarea TV nu se mândrește cu gestul său, ba dimpotrivă, susține că a fost cea mai grea lună din viața ei, pentru că a trebuit să se împartă între doi bărbați.

Deși acum Gabriela Cristea este căsătorită și are două fetițe minunate, trecutul amoros al Gabrielei Cristea a fost destul de tumultos. În schimb, cariera sa de prezentatoare TV a mers bine, ca dovadă că este de ani buni „pe sticlă” unde prezintă emisiuni de succes.

Dacă în viața profesională lucrurile au mers ca pe roate, în cea personală a avut parte de multe eșecuri, mai ales atunci când a venit vorba despre relaţiile cu bărbații.

Până să-l cunoască pe Tavi Clonda, Gabriela Cristea a avut o viață amoroasă tumultoasă

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, cel cu care are două fetițe minunate, Victoria și Iris. Până să-l cunoască pe artist, vedeta a avut câteva rateuri în viața amoroasă.

Prezentatoarea TV a trecut printr-un divorț dureros, după o căsnicie lungă cu Marcel Toader. Chiar și înainte de mariajul cu regretatul om de afaceri, moderatoarea n-a stat bine la capitolul relații amoroase.

La vârsta de 19 ani, soția lui Tavi Clonda a suferit un avort din cauza unor complicații. Și-a adus aminte cu tristețe de perioada respectivă, pentru că nu și-ar fi dorit să se întâmple așa ceva.

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea prezentatoarea TV, într-o emisiune.

Gabriela Cristea recunoaște că și-a înșelat partenerul de viață

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a recunoscut, acum ceva timp, că nu a fost fidelă cu bărbatul de la acea vreme. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a povestit că l-a înșelat aproximativ o lună.

Gabriela Cristea mai spune că a fost o perioadă foarte grea din viața ei, așa că i-a pus capăt fără să stea pe gânduri. Aceasta i-a surprins pe telespectatori, după ce a făcut astfel de mărturisiri chiar în direct. A vorbit despre experiența ei din trecut, de care nu este foarte mândră.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: „Stop! Până aici”, spunea Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiunii, potrivit cancan.ro.

Publicat: 06 iun. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×