Gabriela Cristea, probleme uriașe după moartea fostului soț. Vedeta este obligată să plătească o sumă enormă

Publicat: 10 Apr. 2021, 10:51 Vedete

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme financiare după moartea fostului său soț, Marcel Toader. Celebra prezentatoare TV a fost somată să plătească suma de 40000 de euro sau să renunțe la o mașină cumpărată pe firmă. 

Se pare că Gabriela Cristea nu are liniște nici după moartea lui Marcel Toader. Este cunoscut faptul că cei doi nu s-au înțeles în privința unor sume de bani după ce au divorțat, iar acest lucru i-a adus din nou probleme celebrei vedete.

Potrivit Wowbiz, aceasta a fost somată să predea cheile unui vehicul înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader, chiar dacă societatea respectivă este în insolvență. Lichidatorul judiciar a chemat-o în instanță pe Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, probleme uriașe după moartea fostului soț

Astfel, prezentatoarea de la Antena 1 ar fi nevoită să achite suma de 42.500 de euro sau returnează mașina cumpărată în urmă cu 12 ani. Deși primul termen al procesului a fost la finalul lui martie, se pare că vedeta nu s-a prezentat.

După separarea cu scandal de Marcel Toader, Gabriela Cristea l-a acuzat pe fostul său partener că i-ar fi furat suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cont pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Apr. 2021, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă