EXCLUSIV | Gabriela Cristea, doborâtă de problemele de sănătate: “Când mi-a venit mașina, m-a lovit și pneumonia” + Cum se simte acum prezentatoarea de la Antena Stars

Publicat: 14 iun. 2024, 15:11 Autor: Andreea Archip Vedete

La finalul lunii trecute, Gabriela Cristea a intrat în posesia unei bijuterii pe patru roți, un Mercedes GLC 300e alb hybrid, cu care se deplasează la Antena Stars, dar și la școala și la grădinița celor două fiice – Victoria și Iris.  Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii nu a apucat să se bucure de mașină la drumuri mai lungi, din cauza problemelor de sănătate, mai exact o pneumonie, pentru care urmează un tratament. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, vedeta TV ne-a explicat de ce ea și Tavi Clonda își schimbă des mașinile, cei doi punând de fapt în practică sfatul unui consultant financiar, care i-a învățat cum să nu piardă bani.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au venit cu mașina cea nouă, miercuri seara, la avanpremiera animației Întors pe dos 2, oferindu-ne celor două fiice ocazia de a încheia seara la cinema. Părinți cu normă întreagă, cei doi se străduiesc să le ofere fetelor un program de distracție diversificat, recunoscând că nu e ușor să facă față provocărilor care se ivesc la fiecare pas.

Care dintre fete te întoarce pe dos mai des?

Cred că depinde de cât de obosite sunt ele, de starea lor de spirit, de ce au făcut la grădiniță sau la școală. Într-adevăr Iris este cea care îți toacă nervii, dar și Victoria are momentele ei, mai ales dacă nu a mers ceva cum își dorește ea la școală.

Gabriela Cristea: “Programasem o ieșire romantică, dar nu a mai fost cazul”

Dar între ele au dispute?

Da, au dispute, e un fel de întrecere între ele. Acum, pe drum, Victoria o întreba pe Iris. “Dar tu, la grădinița ta, de parcă era o chestie rea grădinița ei, faceți ore de sport?” “Bineînțeles că facem”. “Și pauze aveți?” “Da, bineînțeles“. “Și snack de la mami, ai?“ “Bineînțeles”. Orice ar fi întrebat-o, trebuia să țină pasul. De la anul o să meargă și Iris la școala unde este Victoria. A fost anul în care s-au despărțit și a fost un an cu multe provocări și emoții.

Cum e la volanul noii mașini?

La volanul mașinii este bine, nu știu încă exact cum este sută la sută, pentru că, din păcate, nu am avut timp să o testez așa în adevăratul sens al cuvântului, doar ce am dus copiii la școală, la grădi și m-am dus la serviciu, pentru că, din păcate, am făcut o pneumonie foarte urâtă. Când mi-a venit mașina, m-a lovit și pneumonia și practic programasem o ieșire romantică, noi doi, nu a mai fost cazul.

Gabriela Cristea: “Avem și mașini de ultimă generație și, în același timp, nici nu pierdem financiar vorbind”

Voi obișnuiți să vă surprindeți fără un motiv anume?

Noi am hotărât că nu o să ținem mașinile mai mult de doi ani. Ne-a învățat și pe noi un consultant financiar și ne-a spus că dacă vrem într-adevăr să nu pierdem foarte mulți bani, pentru că în momentul în care ai cumpărat o mașină, e clar că pierzi bani la ea. Și atunci ne-a învățat că practic trebuie să ne facem niște leasing-uri și să luăm mașinile, să le ținem doi ani și după doi ani să le schimbăm, să le vindem. Avem și mașini de ultimă generație și, în același timp, nici nu pierdem financiar vorbind. E fix o investiție, care mai e și plăcere, adică 2 în 1.

Dar conduce și Tavi mașina?

Nu a condus-o deloc și chiar îmi spunea că ar vrea să o ia și el săptămâna asta și să se ducă să ia fetele pe autostradă să facă un traseu din ăsta mai lung ca să poată să vadă și el cum este mașina, dar este mișto.

De la ce ți s-au tras problemele de sănătate?

Pur și simplu. Se pare că am un sistem imunitar foarte scăzut, pentru că am mai făcut și alte forme de răceală, unele mai ușoare, altele mai agresive, în ultima vreme am făcut foarte multe răceli. Aștept acum să termin tratamentul și să mă duc să mă verific.

La emisiune ai fost sau te-a înlocuit cineva?

Am fost la emisiune, în condițiile în care am dormit toată ziua și seara m-am dus la emisiune. Mă epuizează foarte mult, practic pe ultima parte a emisiunii sunt așa amețită, dar asta este, mai facem și eforturi.

Foto: Instagram

Publicat: 14 iun. 2024, 15:11 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×