Gabriela Cristea, dezvăluiri din intimitate. Cum menține flacăra pasiunii vie, după ce a devenit mămică

Publicat: 02 ian. 2024, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri din intimitate! Prezentatoarrea de la Antena Stars le-a împărtășit fanilor cum reușește să mențină flacăra pasiunii vie în cuplu, după ce a devenit mămică.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au două fetițe care le aduc zilnic bucurii, iar familia lor este extrem de bine închegată. Împreună se ocupă de creșterea micuțelor, iar asta le ocupă aproape tot timpul.

Printre responsabilitățile de părinți, viața profesională și altele, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au găsit o strategie pentru a menține vie flacării pasiune în cuplu. Periodic, cei doi merg într-o escapadă romantică în care să se bucure de intimitate și si să se reconecteze ca parteneri. Iar când se întâmplă acest lucru, micuțele petrec timp cu bunica lor, mama lui Tavi Clonda, cu care adoră să stea.

”Gabriela Cristea: Inclusiv faptul că ele petrec timp în altă parte și noi reușim să petrecem timp doar noi doi ar trebui să facă parte din normalitatea unei familii. Pentru că părinții sunt cei care s-au găsit prima dată și nu ar trebui să uite de unde au plecat. Și atunci, să se găsească unul pe celălalt. Toată viața trebuie să fii așa. Copiii, la un moment dat cresc și se vor duce în viața lor și atunci…

Tavi Clonda: Tot cu babacul tău rămâi.

Gabriela Cristea: Ideea este ca atunci când rămâi fără copii, că ei pleacă în treburile lor, să nu te trezești lângă un necunoscut, ci să rămâi lângă partenerul tău, cu care ți-ai început viața de familie”, au declarat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru VIVA!

Gabriela Cristea a mărturisit că între ea și părinții săi a existat mereu o relație tensionată. În copilărie, lucrurile nu au fost mereu așa. Dar când a devenit adult, totul s-a schimbat radical. Aceștia nu au fost mulțumiți de alegerile pe care ea le-a făcut în carieră. Își doreau un alt job pentru copilul lor: Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, mărturisea prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea a debutat pe micile ecrane în urmă cu 29 de ani. La vremea respectivă, soția lui Tavi Clonda a prezentat concursul Eurovision, la TVR 1. Apoi, în februarie 1996, telespectatorii o puteau asculta la Tele7ABC. Ulterior, Gabriela a lucrat la PRO TV (PR Manager și prezentatoare TV), până în luna iulie a anului 2000. Între timp, s-a ocupat și de studii.

Între 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive, dar și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV. Între 2007 și 2018, Gabriela Cristea a fost angajată la Kanal D. Printre emisiunile prezentate se numără și ”Noră Pentru Mamă” (care și-a schimbat denumirea – ”Te Vreau Lângă Mine”). A mai prezentat ”Te Iubesc De Nu Te Vezi”, la Antena Stars. Apoi, soția lui Tavi Clonda a devenit prezentatoare la Antena 1, iar în prezent, este la cârma emisiunii ”Mireasa: Capriciile Iubirii”.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 02 ian. 2024, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă